Can't download/install themes

Discussion in 'Liberty ROM D2' started by troutbeck27, Feb 12, 2011.

  1. troutbeck27

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    OK weird problem.

    I tried to change from the Liberty Theme to the Mysterious Beast Theme and I am experiencing some issues.

    Things went as usual, although the download process seemed quicker than normal.

    Anyhow the phone rebooted and when the install screen came on it said it couldn't install because the file doesn't exist. I have tried reloading the Mysterious Beast Theme as well as others and I am experiencing the same problem.

    Any suggestion?
     
  2. StarlessTexas

    StarlessTexas New Member

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Go to the folder named liberty using file manager or whatever then go to downloads and delete everything and then try again..worked for me

    Sent from my DROID2 using DroidForums App
     
  3. troutbeck27

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    no luck does the same thing.

    when it reboots after the logo (which ever one you have install) it reads...

    ClockworkMod Recover v2.5.0.8
    Waiting for SD Card to mount (20s)
    SD Card mounted...

    --Installing: SD Card:Liberty/download/LibertyTheme1.5.zip

    Finding update package...
    Opening update packaga...
    E: Can't open /sdcard/liberty/downloads/LibertyTheme1.5.zip

    (No such file or directory)

    Installation aborted.

    /tmp/recovery.log was copied to /sdcard/clockworkmod/recovery.log.

    Please open ROM Manager t report issue.
     
  4. jawonder

    jawonder Member

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    291
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Florida
    Ratings:
    +2
    Go into:- settings - manage- application and delete the Liberty Toolbox you have then download the one from the market and try the Theme again . If that doesn't work them flash the Rom again just flash it over what you have without wiping or anything then try the Theme again .
     
  5. shizumie

    shizumie Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    177
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    I am having the same problem with liberty toolbox. We have 3 D2's in the house all on lib 1.5 / none of us can download install anything from it. I have tried deleting files, re flashing, re-downloading from marked. nothing will work. Not a big problem for themes, as you can easily go to theme mirrors download and install, but i cant seem to find fonts anywhere else. would love to no if anybody help to resolve this issue.
     
  6. troutbeck27

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    OK I am a dumbass, it was related to the post regarding the batter modification.
     
  7. gammaxgoblin

    gammaxgoblin Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    im having the same problem, can install any themes or fonts.....what battery post are you referring to?
     
  8. Jboxen

    Jboxen Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Rochester, NY
    Ratings:
    +0
  9. gammaxgoblin

    gammaxgoblin Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    tyvm sir, but im asking if this is an acknowledged issue or not and how to fix it.
     
  10. Jboxen

    Jboxen Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    902
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Rochester, NY
    Ratings:
    +0
    Looks like it might be a bug with Liberty Toolbox, as there are multiple users with the issue on this thread. Jrummy will most likley fix in the next Toolbox update.
     
  11. troutbeck27

    troutbeck27 Member

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Eugene, Oregon
    Ratings:
    +0
    the post by imoseyon