1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

cant boot into recovery?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by jstafford1, Feb 15, 2010.

  1. jstafford1
    Online

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ok I originally was rooted and running sholes. Decided to unroot, using SMUpdater, and naw trying to get back. I get to the exlamation point but won't go into recovery now. Just tits there. Any help?
  2. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you press camera and volume up at the same time
  3. jstafford1
    Online

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    Yes I did....just sits there. Before it would go to recovery but had an error

    Which I forgot....something about cache/recovery not found.

    But now it doesn't even get there.
  4. INSANENEIVIESIS
    Offline

    INSANENEIVIESIS New Member Developer

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i dont know then sorry
  5. jstafford1
    Online

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ok just got it to give me error again.

    E: cannot open /cache/recovery/command
  6. blake2050
    Offline

    blake2050 New Member

    Joined:
    Jan 6, 2010
    Messages:
    342
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sounds like the recovery image is messed up. I would just reflash it back to sprecovery if I was you.
  7. Guurzak
    Offline

    Guurzak New Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    125
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Could be worse!


    (I sympathize with your problem, just a hilarious typo.)
  8. jstafford1
    Online

    jstafford1 Super Moderator

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,057
    Likes Received:
    127
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hebron, Oh.
    Nevermind....got it up and running sholes 2.0.5

    And uh yeah typo....hehe