Cannot play HQ videos on Youtube or Vevo

Discussion in 'Project Elite' started by Scoobs420, Jan 13, 2011.

  1. Scoobs420
    Offline

    Scoobs420 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I did a clean wipe and upgrade to 4.1. Since then I have not been able to play Youtube or Vevo videos in HQ. I can hear audio, but no picture. It plays on low quality fine.
  2. mxnut
    Offline

    mxnut New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just tried a couple and mine worked fine on youtube
  3. Scoobs420
    Offline

    Scoobs420 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    did you clean wipe from 4.0 to 4.1?
  4. mxnut
    Offline

    mxnut New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  5. GirLuvsDroid
    Offline

    GirLuvsDroid New Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    1,551
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Wilmington, DE
    I've played quite a few YouTube videos in HQ and not had any problems. If you restored data to YouTube using TiBu, you might try uninstalling it and reinstalling it without restoring the data to see if that helps.
  6. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,874
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH-IO
    clear cache and data? always seems to work wonders in about 90% of the issues....lol
  7. actngrezy
    Offline

    actngrezy New Member Developer

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    delaware
    and dalivk cache someone had an issue with gps not working yesterday as soon as he cleared dalvik cache it worked. cleanign out your phoen from old build up info is def good when switching roms and what not
  8. Scoobs420
    Offline

    Scoobs420 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I tried uninstalling and installing from the market, tried clearing data and cache and tried clearing dalvik cache, but it still does not work. Tonight I will try to do a clean wipe again.
  9. xkape
    Offline

    xkape Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    3,874
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    OH-IO
    You might want to give a different kernel a shot. If your phone can't handle 1100Mhz then it may not like something like HQ video that taxes its limits. Not saying that's the answer, just a suggestion.
  10. mke236
    Offline

    mke236 New Member

    Joined:
    Jan 16, 2010
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wow, I had the exact same problem, everything you just described. Even the low quality thing. The only thing is that I'm running Bugless Beast. I tried rebooting, uninstall and reinstall. I did wipe data and cache when I installed the rom. Nothing worked. however, when I installed Vevo and tried watching a video, it paused for a second then it played in HQ. I could see the HQ icon lit up green. I thought, cool at least it worked for Vevo. Then I went to youtube and hells yea it worked! Vevo seemed to iron out the hiccup that was going on. I don't know, maybe it could work for you?
  11. Scoobs420
    Offline

    Scoobs420 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just wiped my phone and followed the GLD instructions and youtube hq is working now. Thanks I will try vevo once I can get on wifi.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  12. Scoobs420
    Offline

    Scoobs420 New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vevo works too

    Sent from my Droid using DroidForums App
Search tags for this page
can't play hq videos
,
cannot play hq video on youtube
,
cant play vevo on andriod
,

hqvideos in

,

hqvideos.in

,
my phone cant play hq youtube
,
my phone wont play hq video
,
my phone wont play hq videos
,
why cant i play videos in hq
,

why cant i play videos on hq on phone

,

why cant my phone play hq quality clips from youtube

,
youtube play on hq samsung s3