cannot access market, switched from cry 5. 6. 2

Discussion in 'Bugless' started by ckamc, May 12, 2010.

  1. ckamc

    ckamc Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just as the title says.

    I launch market and none of the feature apps display, cant search or go into any of the catergories.

    Simply tells me there is an error and that i can retry like its an network issue which i believe its not since the rest of the phone works just fine.

    I thought it may have been my backuppro app that i did manage to download right off the back when i switched roms but i looked to see what it backed up and cannot find market listed as an app that got backed up.

    Any suggestions or should i just lose all my app data and use only appbrain and wipe back to a clean version of the rom via rom manager?

    Help please!
     
  2. shanimal92

    shanimal92 Member

    Joined:
    Apr 14, 2010
    Messages:
    290
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    This happend to me and I had to do a data and cache Wipe and a fresh install for it to work
     
  3. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    Did you use Rom Manager to make the switch? I ask because I understood that if one used Rom Manager to backup, wipe and install a new rom Rom Manager would automatically reinstall all of the apps.

    Mike
     
  4. DroidBoy22

    DroidBoy22 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
    I'm having similar problems too.
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    What issues are you having?

    Mike
     
  6. DroidBoy22

    DroidBoy22 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
  7. ckamc

    ckamc Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yeah i did do a wipe of data and cache, the thing that bothers me is it happened after i was trying to fix a facebook app error were i deleted it off via root and redownloaded it from market.
     
  8. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS
    Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    453
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
  9. DroidBoy22

    DroidBoy22 Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    144
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
    Ok, i guess I'll have to figure something out then.
     
  10. ckamc

    ckamc Member

    Joined:
    Jan 2, 2010
    Messages:
    115
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    just to update

    last night i got a notification that there were new app updates, went to market, kicked me out, then went back in and it started to work

    odd, very odd.