Can Moto display be scheduled off at night

Discussion in 'Moto Z2 Force' started by SMYDSMITH, Nov 4, 2017.

  1. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Oh that explains allot. What was different about the command center?

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
  2. PereDroid

    PereDroid DF News Team Reporter

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    5,908
    Likes Received:
    3,672
    Trophy Points:
    1,563
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +4,265
    Current Phone Model:
    Moto Turbo 2
    You set this with DO NOT DISTURB. There's an option there to prevent the screen from waking. Last option. [​IMG]

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
    • Like Like x 3
  3. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    I like that fix except it conflicts with another problem I mentioned in a different thread. When priority mode is enabled and then disabled it doesnt seem to set the ringer back to the original volume so you miss all your calls till you notice volume is at zero? this happens if you turn on manually and if scheduled.


    Does anyone else experience this or know the fix?

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
    #15 SMYDSMITH, Nov 6, 2017
    Last edited: Nov 6, 2017
  4. PereDroid

    PereDroid DF News Team Reporter

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    5,908
    Likes Received:
    3,672
    Trophy Points:
    1,563
    Location:
    Cleveland, Ohio
    Ratings:
    +4,265
    Current Phone Model:
    Moto Turbo 2
    I'll have to pay more attention but don't think mine does that.

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
  5. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Let me know

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
  6. bruben7886

    bruben7886 Diamond Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    1,699
    Trophy Points:
    1,548
    Ratings:
    +1,773
    I keep my ringer volume all the way up at home. When do not disturb comes on the volume stays high, but it only rings for starred contacts. When do not disturb shuts down my volume is still at high, as it was before. No volume change noticed since I got the phone.

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  7. bruben7886

    bruben7886 Diamond Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    1,699
    Trophy Points:
    1,548
    Ratings:
    +1,773
    Correction: using a volume slider widget I noticed that it does indeed silence the ringer during do not disturb. Same as turning the volume all the way down. Still rings for starred contacts. I checked this awhile ago. Turning off do not disturb restores the volume.

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  8. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Are you using a z2 force I am trying to determine if its my model an app or a bug causing the issue

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
  9. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    14,386
    Likes Received:
    11,862
    Trophy Points:
    2,463
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +12,418
    Current Phone Model:
    Moto Z4
    Yes, his signature block states "Moto Z2 Force"

    Sent from my XT1650 using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  10. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Then what on my phone is making do not disturb not reset volume?

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
  11. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    14,386
    Likes Received:
    11,862
    Trophy Points:
    2,463
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +12,418
    Current Phone Model:
    Moto Z4
    Either a software bug...or an app conflict. Are you still tinkering with tasker style apps? have you tried it in Safe Mode?
     
  12. SMYDSMITH

    SMYDSMITH Active Member

    Joined:
    Jul 4, 2010
    Messages:
    890
    Likes Received:
    136
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +144
    Current Phone Model:
    Motorola Turbo 2
    Don't have many apps installed yet that could conflict. I have tried to restart in safe mode by holding power button then tapping again to get safe mode promot but safe mode prompt never comes up.

    Sent from my Moto Z (2) using Tapatalk
     
    #24 SMYDSMITH, Nov 7, 2017
    Last edited: Nov 7, 2017
Search tags for this page

best cameras

,

news