can DROID 3 be UNLOCKED for TMOBILE???!!!

Discussion in 'Droid 3 Hacks' started by br1ghtdc2, Dec 5, 2011.

  1. br1ghtdc2

    br1ghtdc2 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey everyone I was wondering if someone can help me with this, I'm planning on buying a droid 3 from one of my friends but was wonndering if itt can be unlocked to tmobile before I purchase. If so is there a thread or any step by step tutorial on doing so?

    Please help, I like droids and I wanna join the community!!!

    thanks for all your time!!
     
  2. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    I don't think so... Because Verizon uses a cdma network and Tmobile uses a gsm network...


    We have nothing to fear but running out of beer
     
  3. br1ghtdc2

    br1ghtdc2 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Danng it! I was really hoping tthe sim slot would work for tmobile some how -_-
     
  4. Nemo Aeternamn

    Nemo Aeternamn Droid X Rescue Squad Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 10, 2011
    Messages:
    793
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mo-ab
    Ratings:
    +13
    The Droid 3 doesn't have a Sim card...
    It has a micro sd... But that is for storage space only...

    We have nothing to fear but running out of beer
     
  5. br1ghtdc2

    br1ghtdc2 New Member

    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    My droid 3 has a sim card slot and a micro sd slot
     
  6. wicked

    wicked DF Administrator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    4,178
    Likes Received:
    550
    Trophy Points:
    228
    Location:
    San Jose, CA
    Ratings:
    +565
    Current Phone Model:
    Sony Xperia Z3
    Twitter:
    @MikeAlvez
    "Your phone is designed to be utilized with the pre-installed SIM card. You will need to enable international roaming AND activate your pre-installed SIM card in your phone when traveling outside of the U.S."

    "The GSM and UMTS bands that are supported in Droid3 Global will not work in the United States. The GSM and UMTS bands are only able to be utilized outside the U.S. A GSM SIM card such as AT&T or T-Mobile will not operate in the U.S."

    Taken from here: https://motorola-enterprise.custhel...ing-other-gsm-sim-such-as-at&t-or-t-mobile-in
     
  7. silver6054

    silver6054 Member

    Joined:
    Nov 18, 2010
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Well, that's actually untrue, the droid 3 is a world phone with a GSM sim slot and verizon will unlock the phone if you meet their usual conditions!

    But.... it can't be used on tmobile or at&t networks in the us, because there is also a carrier lock which prevents the phone from using them. For the droid 2 global, team black hat has a hack to get around this, but it doesn't apply to the d3

    And, even if you get round that, you would be stuck on edge for tmobile, as the radios don't support the tmobile 3g US band

    Sent from my DROID2 GLOBAL using DroidForums
     
Search tags for this page
can the droid 3 work on tmobile
,

droid 3 on t mobile

,

droid 3 on tmobile

,

droid 3 t mobile

,
droid 3 t-mobile
,

droid 3 tmobile

,
how to unlock droid 3 for t mobile
,
how to unlock droid 3 for tmobile
,

unlock droid 3 for t mobile

,
verizon droid 3 on t mobile