1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Can anyone help?

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by sirnewbz, Sep 7, 2010.

  1. sirnewbz
    Offline

    sirnewbz New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    can anyone tell me if its possible to put multi-touch and swype on a rooted moto droid gen 1 with 2.2 bugless beast v0.4 and if so, how?
  2. dlwhtrose
    Offline

    dlwhtrose Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,790
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
    I do not know about multi-touch but Swype is still in beta and you have to be a member of the beta team to get the install. Go to Swype | Text Input for Screens and register. Once they open the beta up for new testing users you will get an email that will contain the app.
  3. sirnewbz
    Offline

    sirnewbz New Member

    Joined:
    Aug 19, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i downloaded the swype beta already and installed it, but its not working
  4. dlwhtrose
    Offline

    dlwhtrose Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    2,790
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Location:
    God forsaken desert, wishing to be back in Dixie
    Did you get the swype beta from swype or a post here on the forums. I know that swype had an update in late June/early July. Mine had actually stopped working and I had to go to the web site and ask that they send me the update, which they did. I deleted the old swype along with the swype installer and reinstalled the updated swype and now it is working just fine.