Camera software on the razr

Discussion in 'Droid RAZR' started by bsmith0731, Nov 22, 2011.

  1. bsmith0731
    Offline

    bsmith0731 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +4
    Is it just me or does the native camera software on the razr not focus automatically? Help.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  2. ConqSoft
    Offline

    ConqSoft Active Member

    Joined:
    Nov 16, 2009
    Messages:
    1,059
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Raleigh, NC
    Ratings:
    +12
    Does for me... You have it on "Auto" mode right?
  3. bsmith0731
    Offline

    bsmith0731 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +4
    Hmmm I think let me see



    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  4. bsmith0731
    Offline

    bsmith0731 Member

    Joined:
    Nov 18, 2011
    Messages:
    387
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +4
    Oops I had it set to landscape thanks!

    Do you have the option widescreen checked? Is checked 8 MP or unchecked

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
  5. loonie01
    Offline

    loonie01 Member

    Joined:
    Dec 24, 2009
    Messages:
    117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Detroit, MI
    Ratings:
    +0
    try using HDR+ camer app.
Search tags for this page
droid camera software
,

droid razr bad camera

,

motorola 17cdo