Camera issue on PE5

Discussion in 'Project Elite' started by djj624, Feb 25, 2011.

  1. djj624
    Offline

    djj624 Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Wondering if anyone is having this same problem. My camera is really blurry seems it won't focus.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. mxnut
    Offline

    mxnut Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I had the same issue that corrected when I cleaned the lens. Don't reach through the net and choke me. Just an experience of mine.
     
  3. djj624
    Offline

    djj624 Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks slick. Why didn't I think of that! Seriously man.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. buckmarble
    Offline

    buckmarble Developer Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,618
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    78
    Ratings:
    +65
    Sorry but can't help but laugh guys! I've definately done that before!

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  5. Edi
    Offline

    Edi Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    72
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    California
    Ratings:
    +2
    lol, I had the same "problem" this week as well. Quite a silly mistake!
     
  6. mojo_droid
    Offline

    mojo_droid Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    LOL, see you should have followed ALL the instructions. we say you should do a FULL wipe...



    sorry had to...
     
  7. mxnut
    Offline

    mxnut Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I don't care who you are, That's Funny

    :rofl3:
     
  8. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,923
    Likes Received:
    287
    Trophy Points:
    498
    Location:
    Pennsylvania...
    Ratings:
    +287
    Current Phone Model:
    Galaxy Note 3
    First off, the full wipe comment just made me lol.

    Second, everyone may be laughing but I cannot tell you the last time i cleaned the lense on my camera. I havent noticed a big quality increase in the pics I took but man was that thing dirty dancedroid
     
  9. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +8
    If you have the app called "barcode scanner" then you can run the app and leave it running until the camera focuses. I am running Liberty v1.5 and i have the same issue. I will post my thread below so you can check it out. I think its just a defective camera. Moto insurance should cover hardware problems.