Camera issue on PE5

Discussion in 'Project Elite' started by djj624, Feb 25, 2011.

  1. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Wondering if anyone is having this same problem. My camera is really blurry seems it won't focus.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  2. mxnut
    Offline

    mxnut New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I had the same issue that corrected when I cleaned the lens. Don't reach through the net and choke me. Just an experience of mine.
  3. djj624
    Offline

    djj624 New Member

    Joined:
    Jan 30, 2010
    Messages:
    151
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks slick. Why didn't I think of that! Seriously man.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. buckmarble
    Offline

    buckmarble Developer Theme Developer Developer

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    1,562
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Sorry but can't help but laugh guys! I've definately done that before!

    Sent from my Droid using DroidForums App
  5. Edi
    Offline

    Edi New Member

    Joined:
    May 19, 2010
    Messages:
    73
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    lol, I had the same "problem" this week as well. Quite a silly mistake!
  6. mojo_droid
    Offline

    mojo_droid Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jul 9, 2010
    Messages:
    367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    LOL, see you should have followed ALL the instructions. we say you should do a FULL wipe...



    sorry had to...
  7. mxnut
    Offline

    mxnut New Member

    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I don't care who you are, That's Funny

    :rofl3:
  8. JSM9872
    Offline

    JSM9872 DF Super Moderator Staff Member Premium Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    12,935
    Likes Received:
    284
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Somewhere In Pennsylvania...
    First off, the full wipe comment just made me lol.

    Second, everyone may be laughing but I cannot tell you the last time i cleaned the lense on my camera. I havent noticed a big quality increase in the pics I took but man was that thing dirty dancedroid
  9. 252chevyboyz
    Offline

    252chevyboyz New Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,031
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    North Carolina
    If you have the app called "barcode scanner" then you can run the app and leave it running until the camera focuses. I am running Liberty v1.5 and i have the same issue. I will post my thread below so you can check it out. I think its just a defective camera. Moto insurance should cover hardware problems.