calendar gone after lib v.7 update

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Virtue83, Jun 4, 2011.

  1. Virtue83

    Virtue83 New Member

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hi everyone. hope this isn't too much of a noob question. i just flashed v.7 over v.6 liberty gb without data/cache wipe and now the calendar is just completely gone. liberty customizer doesn't have an option to install blur calendar or aosp calendar anymore... did anyone else experience that? also... is the gmail not syncing automatically a problem with gb or liberty or just my phone? i know other people have had issues...
     
  2. derekschaffer13

    derekschaffer13 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Mine wont sync either

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  3. derekschaffer13

    derekschaffer13 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I use calander from beautiful Widgets. It shows the date but with t sync to any calenders

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  4. pcpimp

    pcpimp Member

    Joined:
    Apr 7, 2011
    Messages:
    151
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    CBUS
    Ratings:
    +1

    I had the same issue. I restored calendar storage with titanium bk. Opened accounts, gmail unchecked and rechecked calendar and it worked again

    Sent from my DX Liberated GB V.7
     
  5. derekschaffer13

    derekschaffer13 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    How did u restore it. The only option it gives me is uninstall

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  6. billyfj

    billyfj Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dalton, Georgia USA
    Ratings:
    +0
    I have not had any of these problems going thru any versions of Liberty GB. I don't know if I'm lucky. But I do a data wipe, cache wipe, Dalvik cache wipe twice each before every flash of the new versions. I go back thru the customizer every-time and have my Calendar on the Blur Version and my messaging, gallery and camera are all on Aosp and I don't seem to have any problems
     
  7. Virtue83

    Virtue83 New Member

    Joined:
    Apr 24, 2011
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Wipe Data/Cache Re-install fixed e'rything

    Thanks billy, that solved everything for me too. I went from .6 to .7 without wiping the data/cache and experienced these issues. Flashed .7 over .7 this time with clearing the data/cache and everything is golden. My sync issue as I stated in another thread I believe was related to me being ignorant and not realizing I had sync off on my power widget. Hope this helps anyone that was having same issues as me...
     
  8. billyfj

    billyfj Member

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Dalton, Georgia USA
    Ratings:
    +0

    No problem. I keep seeing several different posts about the calendar and email on here and I thought I would just add what I have done with no ill affects to my phone. I know its extra work doing the wipes and restoring apps thru TB. But I have got it down to about 15-20 minutes time to restore everything and I have my desktop and settings saved in the ADW launcher, so after restoring the apps I just restore my ADW and it puts my screens back just like it was
     
  9. FordTaurus

    FordTaurus New Member

    Joined:
    Dec 24, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Midwest US
    Ratings:
    +0
    For what it's worth, I did a full SBF, clean install, and update to .1 then .6 then .7, wiping each time, and still had the calendar/email issue seen in other threads.

    I agree full wipe / clean install is the way to go, but it doesn't prevent this issue which seems .7 related.

    Regards
     
  10. repo_man

    repo_man New Member

    Joined:
    Apr 29, 2011
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm having the same FC issue with the calendar. I wiped data/cache 3 times before I installed v.7 (was on .v5). Any tips for me?
     
  11. helobubba

    helobubba New Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Have you tried installing Blur email?

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  12. Rezael

    Rezael Member

    Joined:
    May 31, 2011
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Liberty customizer and install it. That worked for me.

    Sent from my DROIDX using DroidForums