BWs??? Should we just give up on it????

Discussion in 'Android Applications' started by ecsnead69, Jul 18, 2010.

  1. ecsnead69
    Offline

    ecsnead69 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    My temp has been reading 92 degrees day and night for the last week??? obviously the dev isn't doing anything about it which says a lot since this is a PAID app!! I had switched to WB elite and it is FAR better weather app but since I changed roms it won't work anymore?? So, I tried to go back to BWs and guess what........ 92 DEGRESS?????

    Should I just give up???
  2. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Mine works fine....I would say it's the weather station the app is getting the information from. Nothing the Developer can do.....
  3. lockman
    Offline

    lockman New Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    790
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Baltimore, MD
    Mine was acting up again this morning. Said I was still in Aberdeen, which is 35 miles north. Hadn't been there in 12 hours. Fine now. Assuming google's weather is to blame like before, not BW.
  4. ecsnead69
    Offline

    ecsnead69 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    If google is the problem, then it looks like the dev should update the app to get the weather from somewhere else? the news and weather widget is dead on..... maybe he should get it from the weather channel??
  5. ecsnead69
    Offline

    ecsnead69 Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    May 6, 2010
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Virginia
    Does anybody know if there is a skin that just has the clock? thats the only reason I use it anyway....
  6. proof
    Offline

    proof New Member

    Joined:
    Apr 17, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I got tired of mine being wrong so I just went outside to see what the weather was like.
  7. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    Just curious, what frequency do you have set to update the temp? Also, try some zip codes that are near, but not the same as, where you are located.
  8. shenanigans_ink
    Offline

    shenanigans_ink New Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    what are your LauncherPro memory settings?
  9. Riddick
    Offline

    Riddick New Member

    Joined:
    Mar 11, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Why are you trying to shift the blame? The developer chooses where to pull the weather from, so it IS the devs fault.
  10. Backnblack
    Offline

    Backnblack Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    11,263
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    So the Dev is suppose to keep up with the thousands of weather stations across the US....:icon_rolleyes:
  11. cloudstrife05
    Offline

    cloudstrife05 New Member

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    854
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Maryland
    I, like many others was having problems with the Temp. being stuck for BW and W&TW. Mine lasted a couple of days but is now working, (both apps.) with no problem.
    I live in MD so not sure what going on with your phone.
  12. Spartan
    Offline

    Spartan New Member

    Joined:
    Oct 31, 2009
    Messages:
    214
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mid Michigan
    Mine is correct in Michigan.
  13. mad3963
    Offline

    mad3963 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    150
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have seen numerous other complaints about this issue. I had not experienced it until I installed Ultimate Droid Froyo eXtreme 3.5.0. It had worked on other versions of UDFX and I was running CyanogenMod 6.0.0 RC1 immediately prior to UDFX 3.5.0. Did a nandroid restore back to my CM6.0.0RC1 setup and the issue went away. Seems to me, based on my experience and other comments I have seen, that it could be a ROM related issue.
  14. JP 5.56
    Offline

    JP 5.56 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    593
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    As of 10 minutes ago, my time now seems to be stuck in BW.
  15. LMac8806
    Offline

    LMac8806 New Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    56
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Mine works fine here in South Louisiana.
  16. mitchb2
    Offline

    mitchb2 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    723
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm more concerned with the fact that at the same time the weather problem started I became unable to apply a skin to BW. Am I the only one?

    If I try to skin it I get a FC and it freezes forever.
  17. coondogg97
    Offline

    coondogg97 New Member

    Joined:
    Nov 7, 2009
    Messages:
    378
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly Burbs
    I have no problems applying skins. I actually just put a new 32GB card in my Droid and had to download a bunch of skins again. I had no problem applying any of the Cashmere skins (fantastic skins) or the Obsidian skin.

    I do have the temp issues though. But I decided to uninstall BW and reinstall it during a massive thunderstorm a few days ago. So at least the graphics look good.
  18. pilot25
    Offline

    pilot25 New Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    697
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    There hasn't been a BW update in forever and the LWP is still bland.

    DEV is slacking
  19. ukyfan
    Offline

    ukyfan Premium Member Premium Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    647
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    18
    Location:
    The Heart of Big Blue Country
    Quick question for everyone. How many are having issues with the widget freezing and also using LauncherPro? The reason I ask is because I posted on the LP thread that I was having the freezing issue, but then noticed my other widgets were freezing as well. Maybe it isn’t just an issue with BW. What do you guys think?
  20. mitchb2
    Offline

    mitchb2 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2009
    Messages:
    723
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm using Launcher Pro. As of right now all of my BW widgets are frozen but my other various widgets are working just fine.
Search tags for this page

bws thunderbolt