[BUGS] ZombieStomped 1.7

Discussion in 'ZombieStomped - D2' started by pedwards3x, May 16, 2011.

  1. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Didn't see anything official and this should help @Jboxen sort things out a little better. From reading so far and from personal use the following are some bugs that have come up:

    * Camera and Camcorder issues
    * Audio issues with playing media files
    * Picture Controls disappearing and no way to get back to them
    * Camera Click on boot (believe to be Gtalk starting up and may not be a bug)
    * Sync Icon Issues
    * Ongoing Notification section acting differntly (EG. Widgesoid not working)

    Please continually post bugs here and we can help out this awesome dev and ROM! :)
    Last edited: May 16, 2011
  2. drom
    Offline

    drom New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Camera and camcorder not working.
  3. docfong
    Offline

    docfong New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Camera and camcorder dead on mine too.

    "Oops, cant open camera. Try again later"
  4. corona36
    Offline

    corona36 New Member

    Joined:
    Jan 17, 2010
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Massachusettes
    Anyone else having trouble with the second download link? It only downloads a 21 kb file and quits on me.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  5. battlemac
    Offline

    battlemac New Member

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Messages:
    78
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    Camera works fine for me, but data(connection not speed) seems to be worse on this version vs 1.65.
  6. pedwards3x
    Offline

    pedwards3x Developer Developer

    Joined:
    Dec 7, 2010
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Indiana
    Here's mine that I downloaded...full file size
    http://dl.dropbox.com/u/8087875/ZombieStomped1.7DATA.zip

    Edited OP to reflect the camera issues. I know I saw on Twitter that this is being worked on...
  7. jdog94
    Offline

    jdog94 New Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    camera and camcorder working fine here
  8. seanydizzley
    Offline

    seanydizzley New Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    My camera works fine too?
  9. T3viin
    Offline

    T3viin New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've mentioned to him about the audio issues because that was something that i saw ongoing in 1.65 and 1.5... Droid 2... idk bout dx.. bu guess ill wait till the fixes are fixed
  10. docfong
    Offline

    docfong New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Replaced blurcamera.apk from zip and it is working again for now
    Last edited: May 16, 2011
  11. T3viin
    Offline

    T3viin New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how do u replace it?
  12. docfong
    Offline

    docfong New Member

    Joined:
    Jan 20, 2011
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Pull blurcamera.apk from the ZombieStomped1.7D2ROM.zip
    Put it on your SD card
    Use root explorer to unmount read only files
    Delete blurcamera.apk from system/apps
    Copy/paste new blurcamera.apk from SD card to system/apps
    change permissions to be same as other files in system/apps
    change back directory to read only
    reboot


  13. T3viin
    Offline

    T3viin New Member

    Joined:
    Apr 5, 2011
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ok but which do i flash? i dont kno which one to flash because i never saw a download link for 1.7 until yours u jus posted?
  14. jmpx55x
    Offline

    jmpx55x New Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    68
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Vibrate doesn't work.

    Sent from my DROID2 using DroidForums
  15. Micro23
    Offline

    Micro23 New Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    145
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    when you go to the media slider in the sound settings and move it, it does not make any sounds. also when I play music i can get any music to play. I think media in general is the problem. It's something to do with all playback of audio. Like it's not sending it to the speaker. Because the phone thinks it's playing fine and it gives no errors.

    And then, if you reboot the sound comes back. So it seems something is actually causing it
    Last edited: May 16, 2011
  16. Redflea
    Offline

    Redflea New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Music plays fine for me via the standard Music app...all audio is fine (videos, music, Netflix, etc.) unless and until I go into the Blur Gallery and select a video. That appears to be where it gets broken (until you reboot).

    What media slider are you referring to? In what Settings menu...? Thanks.
  17. drom
    Offline

    drom New Member

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Soft key backlight turns off after about 20 seconds. I have to turn the screen off and on to get them to light. All or most builds have had the same problem.

    Right now they won't light up at all. I'm going to have to reboot.
  18. Redflea
    Offline

    Redflea New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Vibrate works fine for me...clarify what you mean? What type of vibrate are you not getting. Have you checked Sound settings to confirm that you have enabled Vibrate.

    If you're referring to vibrate feedback on the haptic keys, that is working fine for me as well...that can be disabled in Sound settings (Haptic Feedback).
  19. Redflea
    Offline

    Redflea New Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    1,954
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Re above...to blow out the details a little.

    Camera/Camcorder working fine for me, others posted similarly. W/out a consistent pattern of it not working for most (which we don't have) it seems most likely there have been some intermittent install/copy/permission errors of some type. Since someone posted here that copying the blur camera apk from the 1.7 zip to his phone fixed his issues, install blips seems the likely culprit.

    Audio issues are confirmed - select a video in the Blur gallery and you will lose audio (except for phone) until you reboot.

    Picture controls (video as well) loss are confirmed as noted.

    Camera click may or may not be a bug...does seem a little odd for it to do that, but also seems harmless either way.

    Haven't seen any sync icon issues...people have been reporting sync icon issues since I first starting installing ROMs on my OG Droid...seems most of them are intermittent and not ROM-related.

    Re Widgesold - is it confirmed that it fully supports Gingerbread? Is it running fine on other GB ROMs or previous versions of ZS?
  20. Jelleephish
    Offline

    Jelleephish New Member

    Joined:
    May 1, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Florida
    I had similar issues trying to download the second "data" zip using the link above to my phone. I finally had to download to my computer and move it over because it would not go past 21kb on my phone...
Search tags for this page

galaxy centura video player glitches