Bugs 3.0?

Discussion in 'UltimateDroid' started by xxnonamexx, Feb 14, 2011.

  1. xxnonamexx
    Offline

    xxnonamexx Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    613
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    SO far no issues running smooth
  2. coldhardtruth
    Offline

    coldhardtruth Member

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    363
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    Camcorder broke on incredible. Other then that flawless.

    Sent from my GB Incredible
  3. Darksthour
    Offline

    Darksthour Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +0
    So far its not really a bug but I don't have gapps and my market keeps closing. I tried a backup and reinstalled it but nothing worked. I even fixed permissions.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  4. McClure
    Offline

    McClure New Member

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +0
    Minor quibble

    When charging, the actual indicator for that on the lock screen is overlayed on top of the carrier display.

    Other than that, running great.
  5. atarantino
    Offline

    atarantino New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The Vibrate and Sound off Icon are the same in the notification bar. In either mode the icon that is displayed is the no volume icon.
  6. bdub33
    Offline

    bdub33 Member

    Joined:
    Nov 6, 2010
    Messages:
    380
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    My clock percentage won't work and my calculater has no minus sign

    Sent from my Droid using DroidForums App
  7. kinfolk248
    Offline

    kinfolk248 Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    670
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Jackson, Ms
    Ratings:
    +14
    1.i cant get my battery percentage to show up in status bar/on battery or wherever its supposed to be.
    2. how do i remove the ultimade droid banner from lockscreen? ive changed wallpapers but that banner is still there....
  8. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Is your market instantly closing & not FC? I was having that problem & I think it was because of something I restored in TB. I wiped & reinstalled then only restored necessities & haven't had the issue reoccurr.
  9. Darksthour
    Offline

    Darksthour Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +0
    That's what I'm thinking the problem was. Gonna reflash after work and see.

    Sent from my Droid using DroidForums App
  10. GohanBurner
    Offline

    GohanBurner Member

    Joined:
    Nov 21, 2009
    Messages:
    516
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Waukesha, WI
    Ratings:
    +2
    I read in the list that DSP manager was revamped or some @#$% for 3.0 and then when I went to use it after wiping data/cache 3x times...it still doesn't work. I have to resort to power amp for an equalizer because its the only one that works.
  11. mcadam
    Offline

    mcadam New Member

    Joined:
    Nov 17, 2010
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    NJ
    Ratings:
    +0
    fancy widget cant find my location. its on in location settings. not using gps.

    edit - it found my state but no city. just says new jersey.
  12. Ky0u
    Offline

    Ky0u New Member

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm having problems with fancy widget as well. City and weather don't display

    DInc UD 3.0 Gingerbread
  13. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    ^I manually refreshed weather with GPS enabled & it found my location. Wouldn't work with wireless network location only though.
  14. Darksthour
    Offline

    Darksthour Member

    Joined:
    May 11, 2010
    Messages:
    222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Buffalo NY
    Ratings:
    +0
    So I reflashed the rom and tried again. Is there something I shouldn't back up to cause this? I ran the batch for restore all apps plus data but only checked the ones in green. Then ran the restore all missing apps and data while looking at each one to makes sure just the apps I wanted were restored. Then it worked fine till I rebooted and now it just closes. Not a force close button just goes back to the desktop.



    Sent from my Droid using DroidForums App
  15. dfuser312553
    Offline

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,084
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    That's what was happening with me.worked at first then instant close. On my third install I wiped system,boot,data,cache & factory reset a bunch of times. Then installed & skipped initial Google sign in. When I TB restored I only did user apps & SMS data. Its got to be TB. I'd just go through them 1 by 1 & ignore the colors to make sure your not restoring system apps or incompatible data. Edit* try not restoring TB accounts.
Similar Threads
  1. ipozin
    Replies:
    13
    Views:
    1,919
  2. STX21
    Replies:
    0
    Views:
    768
  3. Ecko990
    Replies:
    9
    Views:
    858
  4. ksalce
    Replies:
    12
    Views:
    1,729
  5. sjackson007
    Replies:
    0
    Views:
    485
Loading...