Bugless scripts into GPA

Discussion in 'Bugless' started by wseyller, Mar 24, 2011.

  1. wseyller

    wseyller Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hendersonville NC
    Ratings:
    +9
    Can anyone give me a clue to getting some of the goodies out of bugless into GPA. Such as the built in add blocker. I know some people have done it. I guess I would have to extract some files from the bugless rom then maybe execute some terminal command to activate it?
    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  2. JustisLewis

    JustisLewis Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    274
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Most of the extras are not going to work b/c of the differences in GB's system files. Ad blocking might, since its just modifying the host file. Regardless the easiest way would be to download an adblocker. Yes you can do it manually but if its just that you don't want an extra app you'd achieve the exact same results by downloading adfree, blocking ads (which simply modifies the host file) and then uninstalling adfree. Ads will still be blocked and if you ever want to unblock them just redownload adfree and revert your host file
    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  3. Bobbar

    Bobbar Member

    Joined:
    Jul 8, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Central Ohio
    Ratings:
    +0
    Yes, the ad block still works.

    Extract the following files from /system/xbin/ in the BB rom:

    Code:
    ads
    hostsshow
    hostsblock
    
    Then simply copy them into the same location on your device. Then all you need to do is run it from the terminal.

    Code:
    su
    ads -b
     
  4. wseyller

    wseyller Member

    Joined:
    Sep 27, 2010
    Messages:
    737
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Hendersonville NC
    Ratings:
    +9
    awesome thanks

    Also I am interested in using the script on GPA to overclock. I would rather have something more simple to managing my overclock than an actual app. How do I accomplish this.
     
    #4 wseyller, Mar 25, 2011
    Last edited: Mar 25, 2011