Bugless Beast V0.9 (Awsome Features) NexusMod Works!

Discussion in 'Bugless' started by peteralfonso, Mar 18, 2010.

  1. madspeed

    madspeed Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +2
    update, I can no longer get into SPrecovery, just exclamation point, then can get into the factory recovery by pushing the camera and vol up keys. Tried to install update.zip through that method and get error stating siganuture verification failed.??
     
  2. madspeed

    madspeed Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +2
    working on reflashing now via rsdlite....
     
  3. jimnutt

    jimnutt Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    300
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Morrisville, NY
    Ratings:
    +0
    You need the signed 2.01 update.zip to install via factory recovery.
     
  4. madspeed

    madspeed Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    461
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    PA
    Ratings:
    +2
    back to stock worked via RSDlite!!! Now....time to root and upgrade!!!

    Thanks to all who post here for the great info!!


    WORKS LIKE A CHAMP, now...which ROM do I get....
     
    #340 madspeed, Apr 9, 2010
    Last edited: Apr 9, 2010
  5. jboucheb

    jboucheb Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    89
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    So I just got this wonderful email from Verizon:

    "Dear Valued Verizon Wireless Customer,Thank you for recently upgrading your DROID by Motorola
    to the Android 2.1 Operating System.With your upgrade, you can now take advantage of these great
    enhancements:[​IMG]Yahoo!® email sync: access free Yahoo email accounts
    right from your DROID device"

    Only too bad I didn't upgrade because I have Bugless Beast!! lol.

    Pete,

    Question: Can you confirm that we are getting Yahoo email integration in version 1.0? It would be nice to get Yahoo emails as fast as we get GMAIL email.

    Thanks.
     
  6. AquaDan88

    AquaDan88 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ma, USA
    Ratings:
    +0
    Is anyone else noticing spotty or bad reception with this update? With 0.8 I had great reception everywhere. After updating, I'm finding that I'm getting bad cell coverage and spotty 3G.
     
  7. Gremlin

    Gremlin Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    718
    Likes Received:
    97
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +107
    Have you dialed #22899 option?
     
  8. AquaDan88

    AquaDan88 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ma, USA
    Ratings:
    +0
    You mean *228 - option 2?

    Edit: Just did it, seems to be better. I'll use it for a day or two and let you know how it goes.
     
  9. Gremlin

    Gremlin Active Member

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    718
    Likes Received:
    97
    Trophy Points:
    43
    Ratings:
    +107
    yes.. #22899 does the same thing as well :)
     
  10. AquaDan88

    AquaDan88 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ma, USA
    Ratings:
    +0
    Yea, I probably should have thought of that. It seems to be better, although I'm still getting like 1 or 2 bars, and then spikes up to full service even when I don't move. I'm in Boston, so service should be pretty good.
     
  11. wm408

    wm408 Member

    Joined:
    Apr 2, 2010
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
  12. AquaDan88

    AquaDan88 Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    163
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Ma, USA
    Ratings:
    +0
    Just wanted to update on my service issues. Since using *22899, its been fine. Like I said before, I probably should have thought of that before. lol

    Thanks for your help!
     
Search tags for this page

bugless beast v7.9

,
casio commando wipe cache partition
,
download deodexed rom casio commando