Browsing comparison???Winmo vs

Discussion in 'Motorola Droid' started by dubster07, Feb 6, 2010.

  1. dubster07
    Offline

    dubster07 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I have a omniaoi910 with 6.5,,love my phone running cooked roms since i purchased ..Wanting to take the droid on next but my question is will the droid goto this website
    https://technet.csgsystems.com/chtr/tn/technet.htm?Id=1
    Befor i can get a droid it must go here..
    could someone please try this site on their moto droid and let me know if they can get here...Please and thankyou
    also which browser and what tweaks if any on your phone
  2. jsh1120
    Offline

    jsh1120 New Member

    Joined:
    Dec 9, 2009
    Messages:
    2,462
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Seattle, Washington
    Works fine with the stock browser. Haven't tried it with either Dolphin or xScope, the other browsers I use. I assume, however, that if it works for the stock browser it would work with those as well.
  3. BayouFlyFisher
    Offline

    BayouFlyFisher Rescue Squad Rescue Squad

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    4,966
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Baton Rouge, LA
    xScope Browser opened to the login screen in 6 seconds.
  4. KZIWarrior
    Offline

    KZIWarrior Active Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,625
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Nashville, TN
    xScope works. Also note that the developer of xScope is very active here on the forum so if something deeper in the site (i.e. after you log in) doesn't work just post it for him and he will get it fixed fast.
  5. xtremecanefan
    Offline

    xtremecanefan New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    271
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Miami, FL
    I had the i910 before my droid...I could never go back now. The Droid is just to good. Load page fine on stock browser. So far I have not found a page that didn't work, unless of course it was pure/heavy flash.
  6. dubster07
    Offline

    dubster07 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Thanks guys for your help
    Looks like i will switching soon..
    Figuring out how to upgrade with 10mths left on a contract is a different story..Thnks again
  7. Guchi
    Offline

    Guchi New Member

    Joined:
    Dec 13, 2009
    Messages:
    1,074
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i had an omnia before the droid and its no contest
  8. dubster07
    Offline

    dubster07 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    another newbeee question
    being android does that mean any android app will work on motorola verizon droid//// ie ..my touch to vzw sprint to vzw etc etc..
    with the winmo devices it doesnt matter,,,aslong as its a cab file it worked,,
  9. pondwater
    Offline

    pondwater New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    hello there mr charter man or are you tak? idk i am tak and sense your wondering if WFX will work on a droid im guessing your TAK sense they give out ****ty hand held and im felling im getting to you a little to late but as you may know csg will run on the droid but the sig capturing only works on internet explorer so no it will not work for work sorry bud i have a touch pro 2 shipped with wm6.5 rolled it back to wm 6.1 it works better in WFX but i can also emulate a droid with my phone so that is how i know it well not work o and the next time you talk to irene tell her jay says hi
  10. Rathamus
    Offline

    Rathamus New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I work for TAK Communications as well, in the Mankato, MN system. I use my HTC Evo 4G and navigate technet just fine on that for running around to the jobs and setting up equipment (scanner app, just awesome for adding equipment), then simply close the jobs out with the standard issue PDA.

    Amusing I ran across this thread, albeit a bit late.
  11. Rathamus
    Offline

    Rathamus New Member

    Joined:
    Nov 13, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    There is now a signature capture driver available for the Droid based OS that works, available right on the same page you fore mentioned. It isn't near as good as the PDA's they assign, but beggars cannot be choosers.
Search tags for this page

charter csg technet

,
charter tech net
,
charter technet
,
charter technet login
,
csg systems technet charter cable
,

csg technet

,

csg technet charter

,

csg technet charter login

,

csg technet login

,
csg technet login page
,
csg technet site identifier
,
technet charter
,
technet csg systems charter
,
technet csg systems login
,
technet.csg systems charter