Browser not loading pages..

Discussion in 'Android Tech Support' started by 0vermind, Mar 24, 2011.

  1. 0vermind

    0vermind Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    This is the worst real problem I have had with my D1 that I haven't been able to fix, or that wiping everything hasn't fixed. I'm really not sure what to do. When I try to view a page in the stock browser or any other browser it doesn't finish loading, it starts and then just hangs and sits there. It does this to every page, but google search pages work just fine. I'm running CyanogenMod 7 Nightly, and I know, I know, but no one else is having this problem so I don't think that's the issue. It happens while I'm on Wifi or 3G.

    Any ideas anyone?
     
  2. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93
    Most Roms work different on different devices, just because no one else is experiencing this doesn't make it far fetched for you to be - try clearing the browser cache and possibly a different kernel
     
  3. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Actually I'm having a similar issue on #29 but I didn't notice it until I botched a MM. Sometimes my internet connection seems buggy but it always goes through eventually. I've rewiped & flashed so it might be this build.

    This is on wifi after I noticed it so somethings definitely screwy. I have 30mb connection.

    [​IMG]
     
  4. 0vermind

    0vermind Member

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    158
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It seems if I leave the browser running and loading the page, it will sometimes load it, but it seems to take forever and a half to load a page, othertimes it will load half the page at fast speeds and then all of a sudden stop. I'll try that speed test you're using and report back.

    Edit: What theme is that?? Those are some pretty awesome looking icons on your status bar!
     
  5. dfuser312553

    dfuser312553 Silver Member

    Joined:
    Aug 27, 2010
    Messages:
    2,078
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
Search tags for this page
android browser almost loads and then hangs
,

android browser not loading

,

android browser not loading pages

,

android browser stops loading

,
android browser stops loading pages
,
android pages not loading fully
,
android web pages not loading
,

atrix browser not working

,
phone browser not loading pages
,
web pages not loading android