Browser issues

Discussion in 'Motorola Xoom' started by paintballer9876, Mar 19, 2011.

  1. paintballer9876

    paintballer9876 Member

    Joined:
    Feb 21, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Has anyone had issues with the stock browser, after using it for awile It will start to slow down and then it won't load anything, I will attempt to search and it will act as if its loading but won't. I cleared the cache without anychange, I restarted the xoom which fixed it. I downloaded a task killer so I could kill the browser when it started acting up and it fixed it, any idea what this could be? It gets irritating after awile

    Sent from my Xoom using DroidForums App
     
  2. Donnie666

    Donnie666 Member

    Joined:
    Jul 22, 2010
    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I started seeing this as well.

    Motorola Xoom
    Droid Forums app

    Donnie
     
  3. WillC

    WillC Member

    Joined:
    Oct 30, 2010
    Messages:
    35
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Plano, Texas
    Ratings:
    +0
    Exact same problem here as well as the occasional FC. Except for restarting I don't think there's anything we can do but wait for Google to update Honeycomb which will hopefully address these and other browser issues.
     
  4. AnimalsAsLeaders

    AnimalsAsLeaders New Member

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Iowa
    Ratings:
    +0
    So earlier today every time I'd click my messages it would open up my browser. A simple reboot fixed that. Now my browser randomly crashes, I've rebooted numerous times to no avail, anyone else have this issue or maybe a suggestion on how to fix it? I'm running liberty 2.0.1 and have never had an issue with this rom or any version of liberty before :(

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  5. bkendrick

    bkendrick Member

    Joined:
    Feb 5, 2011
    Messages:
    204
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Have you tried a system cache clear?

    DX. CFU. LIB 2.0.1
     
  6. RAZRmax

    RAZRmax Member

    Joined:
    May 3, 2012
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Been having browser issues... Pages load like 90% but never finish... Killing the browser and restarting helps partially. But restarting the phone helps tremendously.

    Being a Linux box I would expect to hardly ever have to restart it. My home PC with Ubuntu runs fine for literally months without needing a restart.
     
  7. genebopp

    genebopp Member

    Joined:
    Mar 16, 2011
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Mine does that too. I clear the cache and it seems to help, without having to restart the phone. browser, more, settings, clear cache.
     
Search tags for this page
motorola mz505 browser loading problem
,
motorola xoom pages slow to load problem
,
motorola xoom slow to load website
,
motorola xoom web browser won't open
,
why is my xoom browser slow loading
,
xoom browser issues
,

xoom browser slow

,
xoom slow browser
,
xoom slow to load website
,
xoom slow web