Browser error

Discussion in 'Android Tech Support' started by igniteoc, Aug 18, 2010.

  1. igniteoc

    igniteoc New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    When open up a web browser on my Droid I get the following error.

    Reference error: gp is not defined.

    I click ok and everything works fine. Any suggestions?
     
  2. Tallica

    Tallica Premium Member
    Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    3,259
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    101
    Location:
    Middleboro, MA
    Ratings:
    +1
    Never heard of that one, are you rooted?
     
  3. igniteoc

    igniteoc New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Nope. I did update manually to 2.2 though. I dont think that has anything to do with it because it just started happening today.
     
  4. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    What is your browser home page set to / what is the URL in the address bar? Could just be a JavaScript error on that page. (Hopefully it is.) If you reboot the phone does it still happen?
     
  5. igniteoc

    igniteoc New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Well I don't know what it was but I just deleted/cleared my history, cache, and cookies and everything seems to be good now.
     
  6. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    By the way, I really like dolphin hd as my browser. It has tabs and let's you set the user agent to desktop/computer so you're not stuck with mobile sites.
     
  7. goodBEan

    goodBEan New Member

    Joined:
    Jul 27, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just started to get this error as well. I am rooted and using lithium mod.

    Here is a screenshot.
    [​IMG]
     
  8. Mr.Droid2

    Mr.Droid2 Member

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    NJ
    Ratings:
    +0
    How do you set your browser to desktop/computer and it won't come up as a mobile sites?
     
    #8 Mr.Droid2, Aug 28, 2010
    Last edited: Aug 28, 2010
  9. aminaked

    aminaked Silver Member

    Joined:
    Jan 10, 2010
    Messages:
    2,183
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    California, USA
    Ratings:
    +0
    In dolphin hd just go into browser settings and change your User Agent to Desktop. In the stock browser there's a way to do it but the setting doesn't stick in the stock version.

    ***

    As far as the error message, I think it is just a JavaScript error. Perhaps a .js file didn't load properly. Clear cache and try again.
     
  10. zedsded

    zedsded New Member

    Joined:
    Nov 9, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks all, clearing cashe worked for me.

    In browser: Menu, Settings, Clear Cashe.

    Droid 1, stock browser, rooted, Cyanogen 6.1.2
     
Search tags for this page
google chrome error referenceerror: generate mainitems is no
,

gp is not defined

,
referenceerror gp is not defined
,
referenceerror gs isnotdefined
,
referenceerror: selectreload is not defined