Broken Screen...Unrooted But Need Help

Discussion in 'Android Tech Support' started by silvere2, Jul 24, 2010.

  1. silvere2

    silvere2 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Hey guys, yesterday my touchscreen stopped working. I went to a verizon store, and they confirmed it indeed was not working, and agreed to send another droid out to me.

    So today I flashed back to stock unrooted, but I can't get past the activation screen! The verizon store guy told me to bring it in next week when I get the new droid and he'll switch the numbers, will they care if its stuck on the activation screen? Anyway to get around it so it can look somewhat like a phone that hasn't just been flashed to stock? lol
     
  2. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I'm not sure.

    I do know however, when I exchanged my device I did a factory reset and never re-signed into my g-mail account. So it was at the activation screen.
     
  3. titans

    titans Premium Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    2,662
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Ratings:
    +0
    Well...you can tell them you just did a factory reset to wipe your data. Not sure if they have a program or anything to tell what version it's on.
     
  4. silvere2

    silvere2 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Does doing a factory reset void warranty?
     
  5. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    10,008
    Likes Received:
    702
    Trophy Points:
    558
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +764
    Twitter:
    jstaff79
    No....factory reset is just to clear data off the phone. Its an option in settings so won't void warranty. Just make sure the su app is gone just flashing a stock rom might not have removed the su app. If you used rsd to flash it then you're good though.

    Sent from my Droid using interplanetary communications that neither you or me could possibly understand. Cheers.
     
  6. christim

    christim DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    153
    Location:
    New England
    Ratings:
    +2
    I've never tried it but the activation screen should let you touch the 4 corners of the screen and then bypass the activation process.

    Before returning my phone I'd also do a factory reset, so you can say that's what you did. Is the screen non-functioning? Any reason why it won't take your gmail account?
     
  7. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    If you have backups in either the nandroid or cloclworkmod folder you might want to make a copy on your computer then delete these files. Additionally, you should backup any photos or music. It will be easy to copy to your new SD card.

    Mike
     
  8. silvere2

    silvere2 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Screen is non-functioning. Can't do the 4 corners trick to bypass the activation screen.
     
  9. silvere2

    silvere2 Member

    Joined:
    Nov 19, 2009
    Messages:
    91
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Oh yeah, I should definitely delete the backups I have, lol. That might be a red flag. Thanks for the reminder mike.
     
Search tags for this page
factory reset galaxy s4 with broken screen
,

how to factory reset galaxy s3 with broken screen

,
samsung galaxy s3 unroot broken screen
,
screen busted on my droid 2. can i bypass first locvk