1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Bootstepper Recovery

Discussion in 'Motorola Droid 2 Development' started by Othym, May 26, 2011.

  1. Othym
    Offline

    Othym New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Carolina
    Anyone else had to recover with Bootstrapper? I have had to recover mine due to my stupidity and letting a "compitent" friend mess with my phone. It has been in recovery for nearly 30 minutes now. About how long does this process usually take, or am i S.O.L. here?
  2. pressguy27
    Offline

    pressguy27 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    michigan
    Im not sure what you are talking about, the bootstrapper lets you get into clockwork recovery
  3. Othym
    Offline

    Othym New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Carolina
    that's what I meant. Was trying to type it fast from work so my boss didn't see me playing on forums.

    The battery finally gave out and the phone shut off, so when i rebooted, it took me back into recovery, and i just did a rest, and recovered my apps with titanium.
  4. pressguy27
    Offline

    pressguy27 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    michigan
    oh ok, glad everything work out
  5. Othym
    Offline

    Othym New Member

    Joined:
    May 18, 2011
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Carolina
    it's a little iffy.

    when I restored with Titanium, i let it restore some of the system settings as well, and that got it back to almost normal.

    was having issues with FCs, but it was because i didn't clear the app data.

    Thanks for the help though.
  6. pressguy27
    Offline

    pressguy27 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2011
    Messages:
    181
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    michigan
    hey man no problem