Bootloops in new Froyo Kernels?

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Aug 2, 2010.

  1. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    And you downloaded in the last half hour?
     
  2. mattv3090

    mattv3090 New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've tried CM6 RC2 and UD 5.0.0 so far. I downloaded the file about 10 minutes ago.
     
    #14 mattv3090, Aug 3, 2010
    Last edited: Aug 3, 2010
  3. Jon8RFC

    Jon8RFC New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just downloaded again. It's bootlooping for me.
     
  4. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    OK - if you are going to be around for a bit, I'll have another in 10 minutes
     
  5. huskerkate

    huskerkate Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Apr 30, 2010
    Messages:
    2,650
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +10
    i just dl'd 5 mins ago (LithMod/WMD) - never got past the boot "M"...
     
  6. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Link has been updated if anyone wants to try again ...
     
  7. BushBandit

    BushBandit Member

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Just wanted to say the new kernals work fine for me that i loaded lasst night, tried all of them.

    But everything only worked good on 4.5, when i went to 4.6 i had alot of issues and when i tried to fix permissions the phone locked up and wouldnt boot even after pulling the battery. The backlight would come on and that was all...

    Just sharing my experience


    Currently back on 4.5with no issues
     
    #19 BushBandit, Aug 3, 2010
    Last edited: Aug 3, 2010
  8. TheBawse

    TheBawse Member

    Joined:
    Jan 23, 2010
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Seattle, WA
    Ratings:
    +0
    I flashed my wife's Droid from Sapphire 0.70 no wipe to SS 4.6

    Bootanimation took 2 mins the first time then loaded. Subsequent reboots have the bootanimation going for 20-30 secs

    Happy and Impressed to say that she is having no FC or other issues after a day of messing with it.

    First ROM I have flashed that I didnt need to do a full wipe when coming from a different brand. Great work Chevy and kudos to you
     
  9. Jon8RFC

    Jon8RFC New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    The one I just downloaded
    SHA-1 c4f1aecd6fcb4f6d2641b8ebcfc288e71175c076
    bootlooped on me.

    Is there a certain procedure I should be doing? I've tried selecting the .zip from ROM Manger and manually booting into ClockWorkMod, then selecting the .zip. That's how I get the other ones going at least.

    EDIT: maybe I have a new revision that doesn't play nicely. I had it replaced in early June...
    Manufactured 20th week of 2010 (maybe other people with new phones aren't rooting them yet?)
    1090-56KC1
     
    #21 Jon8RFC, Aug 3, 2010
    Last edited: Aug 3, 2010
  10. zatchmo

    zatchmo New Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +2
    FWIW, I flashed the 1.2ULV and 4.6 yesterday afternoon and have been working fine since. My buddy finally rooted last night and had some bootloop issues, but a wipe fixed his.
     
  11. ReGReT

    ReGReT Member

    Joined:
    Jun 22, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Running UD 5.01 and have tried the newest, all reboot about the time SD card is being mounted. This test version doesn't get past the M and boot loops. Using the P3Droid 1.2lv kernel atm but have always used yours until now so I'm really hoping for a solution.

    Thanks for all the hard work!
     
  12. ChevyNo1

    ChevyNo1 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    Kernels updated in main kernel link - try the new ones and let me know! And on RM
     
    #24 ChevyNo1, Aug 3, 2010
    Last edited: Aug 3, 2010