Bootloops in new Froyo Kernels?

Discussion in 'ChevyNo1' started by ChevyNo1, Aug 2, 2010.

  1. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
  2. mattv3090
    Offline

    mattv3090 New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Tried...but with no success
  3. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    OK, pls try again, same link ...
  4. mattv3090
    Offline

    mattv3090 New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Same result...sorry it took so long getting back to you
  5. kennydied23
    Offline

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    595
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    Didn't work for me.
  6. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    OK - try the same link again - new file
  7. Phreaker47
    Offline

    Phreaker47 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    755
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +20
    If it helps at all, I installed the new 1.2 ULV kernel today on my Droid 1 and had NO issues.
  8. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    That does help - it just shows me that the issue is not affecting everyone, but it's affecting enough to concern me. I don't have any issues with any of the kernels either.
  9. Phreaker47
    Offline

    Phreaker47 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    755
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +20
    Are people with issues running other ROMS? Because I'm running yours (4.6)
  10. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    I believe it is a mixture
  11. kennydied23
    Offline

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    595
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    I'm currently running Sapphire 0.9.5
  12. Jon8RFC
    Offline

    Jon8RFC New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Bootloops for me with the file in the first post.
    CM6-RC2
  13. ChevyNo1
    Offline

    ChevyNo1 Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    5,354
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    153
    Ratings:
    +5
    And you downloaded in the last half hour?
  14. mattv3090
    Offline

    mattv3090 New Member

    Joined:
    Aug 2, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I've tried CM6 RC2 and UD 5.0.0 so far. I downloaded the file about 10 minutes ago.
    Last edited: Aug 3, 2010
  15. Jon8RFC
    Offline

    Jon8RFC New Member

    Joined:
    Jan 18, 2010
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just downloaded again. It's bootlooping for me.