1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Bootloop after trying to put on GB

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by Craig_s, May 5, 2011.

  1. Craig_s
    Offline

    Craig_s New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I went to nightlies in the toolbox, and it did its thing.


    Now I'm at bootloop.
    I'm trying to learn how to sbf, but I have a mac, so this is making it a little more difficult. MY QUESTIONS TO YOU:

    1. How to get into clockwork recovery from a bootloop. (I MADE A BACKUP THANK GOD)
    2. If I can't do that, how do I sbf with my mac?

    Thanks for the help guys...
  2. zZvaNyaZz
    Offline

    zZvaNyaZz New Member

    Joined:
    Apr 8, 2011
    Messages:
    112
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    The answers to all your questions is on YouTube bud.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  3. nerdslogic
    Offline

    nerdslogic New Member

    Joined:
    Nov 20, 2010
    Messages:
    2,540
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cybertron
    Just boot into Clockwork and wipe davlik cache....it's in advanced. Bootloop should be resolved....
  4. Craig_s
    Offline

    Craig_s New Member

    Joined:
    Feb 4, 2011
    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well I sbfed, the problem was that I couldn't go into Clockwork.

    So what should I do this time around trying to update to .5?
  5. droidx8791
    Offline

    droidx8791 New Member Theme Developer

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Georgia
    If upon we're just boot looping it was probably not bricked. Should have tried going into stock recovery and wiping data first then rebooting. Then if that didn't work then sbf.

    Sent from my DROIDX using DroidForums
  6. droidx8791
    Offline

    droidx8791 New Member Theme Developer

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    188
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Georgia
    What rom are you coming from

    Sent from my DROIDX using DroidForums