Bootanimation

Discussion in 'Bugless' started by microsnook, Jun 23, 2010.

  1. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0
    I tried putting a custom boot animation on my BB froyo rom, but I didnt see it in /data/local.
    I saw it in /system/media, but when I pasted the new animation, it didnt work, like now I dont have a boot animation at all, its just black lol

    Suggestions?
     
  2. Maizekidstill81

    Maizekidstill81 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It can actually be in any file. Either /data/local or /system/ media they both work.

    it can be so many different issues. I actually made a bootanimation and went through about 50 different trial and errors. From the size of the picture to how many frames per second.

    Sorry I cant be more help but check around the forum there is a whole section deticated to boot animations and how to do them. Thats how I actually got mine to finally work.
     
  3. MAD450r

    MAD450r Theme Developer Theme Developer

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,297
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +1
    animation

    just d/l another one to put there.
    Obviously that one was coded wrong for your phone :(
     
  4. jeffjano

    jeffjano New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0

    Put it under /data/local using root explorer (if you dont have it, get it. best file management app out there and worth the 2 or 3 bucks) and then open terminal emulator and use the switchboot command. You must have SU privelages.
     
  5. mike919

    mike919 Member

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    656
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Erie, PA
    Ratings:
    +0
    not to be snarky, but if your running BB why don't you just put a bootanimation.zip on your sd card, and type in switchboot in terminal???
     
  6. microsnook

    microsnook Active Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    1,291
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Ratings:
    +0

    Thank you all for the suggestions, I did use a boot animation and im going to try it again lol.

    @mike, thought didnt cross my mind actually. *face palm* I just dont use scripts, but thanks!
     
Search tags for this page

synergy r484 boot animation