boot loop wipe data and cache not fixing

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by davidkim7435, Jan 25, 2012.

  1. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i sort of did this a little bit differently then the install guide

    on my sister's Droid X
    1. sbf phone to 2.2.1
    2. reboot on phone recovery
    3. wipe data and cache
    4. update from the phone to 2.3.3 gb 4.5.605
    5. root with pete's
    6. side wonder machine the rom manager and droid 2 recovery
    7. run rom manager flash and then run d2 recovery with both superuser permission
    8. recovery mode then wipe data, cache and dalvisk? data
    9. install from sdcard, install zip, and reboot.
    10. boot loop

    have i done something wrong somewhere in the process?
    everything worked when i rooted. checked barnacles and the superuser gave all permissions.
    i also read that i have to mount something berfore i reboot
    can someone help?
     
  2. Jungle King 76

    Jungle King 76 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    This may or may not help but sometimes it I would get a boot loop on my X, I would just do a battery pull. If that doesn't work, try another data wipe in recovery.

    Finally, just to make sure.... not to insult your intelligence.... but the Rom you flashed its compatible with your current version right?


    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  3. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    i think so
    downloaded the rom from the main thread
    updated the gb from system update from the phone the android version says 2.3.3 and the system version reads 4.5.605
    yea i did the pull but the boot loop persisted and dont worry i know i dont have much intel:biggrin:
     
  4. Jungle King 76

    Jungle King 76 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    What Rom are you trying to flash?

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  5. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    ...actually i dont know i tried to down the zip file again from the forums but i cant...
    like i said i dont have lots of intel
     
  6. Jungle King 76

    Jungle King 76 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    What part of the forums?

    If you did a backup before flashing the Rom and you can still get into cw recovery, you can restore your backup.

    If you have no backup, but you can get into cw recovery, you can try to while process again, wiping and flashing.

    If none of that works and you are in a continuous boot loop you have no choice but to use rsd and flash back to stock again as far as I know.


    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  7. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    hmmm i think i was using the wrong rom i going to try the rom from the rom toolbox
    i hope it works but yea i didnt have backup so i just sbf it and start the process over again.

    downloading the liberty 3 v 2.0 from the toolbox.
    will this fix the problem with the boot loop?

    another question: what does it mean when it says the official ota gingerbread?
     
  8. Jungle King 76

    Jungle King 76 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    According to what I read it says that liberty3 v2.0 it's based off system version 605 so sd long add your phone is running 2.3.3 and 605, you should be good.

    Edit... missed the second question as the bottom at first...

    Ota stands for "over the air" basically droid x usually canned out of the box with froyo 2.2.1 or something like that. And those users had to accept their official upgrade to gingerbread (gb) 2.3.3

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
  9. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    alrighty ill try the rom that i download from the toolbox and see if it goes into boot loop
    if that doesnt help then ill come back to ask
    thx jungle
     
  10. Jungle King 76

    Jungle King 76 Member

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    927
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Back and forth between AZ and PA
    Ratings:
    +13
    No problem. Glad to help out. Hope it goes smoothly.

    Sent from my DROID RAZR using DroidForums
     
    • Like Like x 1
  11. davidkim7435

    davidkim7435 New Member

    Joined:
    Jan 25, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    it was a success!
    get the dang thing running on the phone
    i downloaded the older version of the rom somewhere and that keep making my boot loop
     
Search tags for this page
android ajk wipe cache bootloop
,
fix wipe data
,
how fix the bootloop on android 2.2.2
,
how to fix a non-booting android rom
,

how to fix boot loop android

,
how to fix boot loop if you have no backup
,

htc thunderbolt boot loop fix

,
t769 no wipe cache boot loop
,
wipe data and cache
,
wipe data boot loop