Boot Animation

Discussion in 'Bugless' started by CJLee89, Jul 25, 2010.

  1. CJLee89
    Offline

    CJLee89 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    I am running BB v.04 2.2 and was messing with the boot animation script in the toolkit. I got the animation to the custom one, and then return it to the stock one via Terminal. Now when I run the script, the boot animation does not change to the BB one.

    Any ideas?
  2. DeckerForceUSA
    Offline

    DeckerForceUSA New Member

    Joined:
    Jul 21, 2010
    Messages:
    31
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Charlotte, NC
    I remember there being two scripts in the toolkit which tinkerer with the boot animation:

    Droidboot, which switches to bb's default (really basic looking)

    And switchboot, which switches out the current bootanimation for one found on the root of your sd card.

    Which script were you running?
  3. CJLee89
    Offline

    CJLee89 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am executing the droidboot script, which at this moment is not even wanting to run. lol
  4. CJLee89
    Offline

    CJLee89 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2010
    Messages:
    99
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Is there anyway I can try to reinstall the Toolkit? some scripts are not even running. The dialogue box that pops up and says "Are you sure you want to run this script?" does not come up on some of them. I even tried reinstalling the ROM and it didn't help.
    Last edited: Jul 27, 2010