1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Bolt on 2.2.1

Discussion in 'HTC ThunderBolt' started by Dolfan, Oct 21, 2011.

  1. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    I just bought a Bolt, Im coming from an OG1 Rooted, I am wondering, is the Bolt going to get an OT update soon does anyone know??

    Bob
  2. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Be careful what you wish for, most of the updates have been really buggy.
    There is one due soon, not sure on a date. You should get 2.3x
  3. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    is there a one step root for the Bolt?...I had my OG1 rooted...loved it...it will make me a good backup phone.....
  4. JRParsons
    Online

    JRParsons Member

    Joined:
    May 19, 2011
    Messages:
    435
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Mass.
    Pretty sure there is, I havn't rooted, so I can't speak to how easy it is.
  5. egore93
    Offline

    egore93 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes there is if you have a bolt with GB you have to root your phone with revolution its the only way to root it and its easy. Go to YouTube and type (how to root htc thunderbolt easy) and get the video that has revolution root. Once done go to market and get Rom manager. Clockmodrecovery on from Rom manager.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  6. egore93
    Offline

    egore93 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Sorry I your still on 2.2.1 fryo. But you can use revolution to root. I'm using Bamf s.o.a.b sense 3.5 and it rocks. You will have to flash your radio also because that will give GB. Plus you may have voice mail notification problems I use google voice.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  7. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So can you use pdanet on an uprooted phone..? I'm getting a driver error ..

    Bob

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  8. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Unrooted

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  9. egore93
    Offline

    egore93 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you talking about ther little app?

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  10. slimpirudude
    Offline

    slimpirudude New Member

    Joined:
    Mar 24, 2011
    Messages:
    358
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I just got my bolt today too, I'm curious...have we already/when will we get gb?

    Sent from my Thunderbolt
  11. egore93
    Offline

    egore93 New Member

    Joined:
    Oct 21, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Check your phone setting to what version you have if you have 2.3.4 you have GB. If you have 2.2.0 you have fryo. I'm rooted using S.O.A.B sense 3.5 and it rocks.

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  12. kumicho
    Offline

    kumicho New Member

    Joined:
    Jul 20, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  13. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    My phone actually still says its running 2.2.1

    I also had the paid version of pdanet on my OG1 working for when I wanted to browse the net with the laptop...I was wondering if that app would work with an unrooted TBolt? I think not maybe..

    Bob
  14. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Is that what the Bolt is running right now? ( 2.2.1)

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  15. pdroid
    Offline

    pdroid New Member

    Joined:
    Mar 4, 2010
    Messages:
    2,252
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Philly
    Just go to about phone and see what you're running.
  16. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    That's what mine says..

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
  17. Dolfan
    Offline

    Dolfan New Member

    Joined:
    Mar 8, 2010
    Messages:
    268
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    So I guess its fully up todate then...2.2.1 is not like the 2.2.3 I was running on my Droid....LOL

    Sent from my ADR6400L using DroidForums
Search tags for this page

how to root adr6400l,2.2.1