Blur running like there's no blur? Insane! Blurry 1.5.2

Discussion in 'Drod2169 - X' started by drod2169, Nov 16, 2010.

  1. Tinygod

    Tinygod New Member

    Joined:
    Aug 3, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Thanks but still busted. Also confirmed before restoring apps from tb just incase
     
  2. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    Drod...if you can see this, please take a look at this dialer issue. This is the only thing keeping this rom from being perfect IMO. It's so much smoother and stabler than any other Blur rom I've had, including stock SBF. I even have a higher stable overclock that I wasn't able to have before this rom.

    Also I wouldn't be surprised if the dialer issue was one of the issues of not having the newest Droid X kernel.
     
  3. nepperz

    nepperz Member

    Joined:
    Nov 12, 2010
    Messages:
    36
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    yea i tried to go to a diff rom after the dialer issue and even formating cache got me no where but M logo :(
     
  4. drod2169

    drod2169 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Give me a few guys.. dialer works fine for me and all my testers... this is weird :/
     
  5. drod2169

    drod2169 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    677
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    The rom auto formats system. Just wipe data/cache
     
  6. Juicemane

    Juicemane Bang Bang
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    1,098
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    38
    Location:
    127.0.0.1
    Ratings:
    +4
    Is the framework different? Just wondering if I need to start my Blur theme from scratch again
     
  7. anrichardson

    anrichardson Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    178
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have the same issue with diaper, but I came from blurry 1.0 and fit NOT wipe anything. Install went smoothly, syncing is fine, except dialer. I can make calls from contact or from speed dial by pressing and holding number. But that's it.
     
  8. Droid74

    Droid74 Member

    Joined:
    Sep 17, 2010
    Messages:
    455
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just downloaded Focused this am...will at some point try this new release!!
     
  9. ScottyDsntKnow

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    390
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +5
    Gah, I don't know which one to choose! Um, probably will try both, if dialer works for me and autobright is fixed AND syncs work I'll stick with this one. If not then its off to new Focused until this one is patched.

    Awesome to see updates btw.
     
  10. Jcshannon05

    Jcshannon05 Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Sounds like you have a major problem...... A bad "diaper" and didn't wipe. Sorry for the person who does your laundry. HEHE. J/k. I'm running this edition of Rubix and the dialer is acting the same way as everybody elses. I know Drod will kill this bug so we just gotta wait.

    Also I just installed BGill's Incognito red over this from Rubix Blurry1.0 and it fixed the dialer issue. So if you want a theme and a fixed dialer then install Bgill's Incognito Red Blurred 1.2.
     
  11. mazz0310

    mazz0310 Member

    Joined:
    Nov 4, 2009
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I'm unable to do an adb push to sdcard.... anyone else?

    EDIT: NVM just me being a dumb dumb
     
    #35 mazz0310, Nov 17, 2010
    Last edited: Nov 17, 2010
  12. Jcshannon05

    Jcshannon05 Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Indiana
    Ratings:
    +0
    Also... Are some of the Blur Widgets gone or is it just me. I'm missing the date/time widget with the digital clock and the weather widget. No biggie i have replacements but was just curious.
     
Search tags for this page

blur update 2 changelog