Blur Home Liberty v.8

Discussion in 'Liberty ROM DX' started by robjime, Jun 18, 2011.

  1. robjime
    Offline

    robjime New Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hello,

    Has anyone found a fix to install blur home through the customizer without bootlooping?

    I even tried installing it through a separate zip update (found here), still bootlooped.

    Thanks
  2. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    I think you have to delete all your other launchers, then its forced to load it.

    Worked for me when I uninstalled ADW.

    But IMO, blur is shi*. It lags no matter how high I overclock it.
  3. robjime
    Offline

    robjime New Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ok I'll give it a try. Thanks!

    I just like the icons on the bottom, and the app groups.
  4. DroidXDoes4G
    Offline

    DroidXDoes4G New Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    948
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Thats true. The app drawer is very good, and easy to find the app you want.
  5. robjime
    Offline

    robjime New Member

    Joined:
    Jun 9, 2011
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    So I deleted: Liberty Laucher 2.3.3, that was the only launcher I saw and then tried to CW update the blur home. And ended up launcherless! I restored back via CW update of liberty v.08 zip.
  6. DroidX008
    Offline

    DroidX008 New Member

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Awesome, Home Blur works now. I uninstalled Liberty Launcher first then rebooted and uninstalled ADW Launcher and rebooted again. I had to repeat this about four times before it finally worked. Each time I made sure to wipe data and cache. Thanks.
  7. zer0ed77
    Offline

    zer0ed77 New Member

    Joined:
    Jan 10, 2011
    Messages:
    225
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Centreville, Virginia
    Have to say, I love the new BlurHome Launcher. I think it is second only to LauncherPro, but I find myself using it more than LP. Honestly, and I have no idea why devs are using clunky ADW and Launcher. My opinion. I understand they're highly customizable, but they seem anything but stable.
  8. TheJester34
    Offline

    TheJester34 New Member

    Joined:
    Jul 24, 2010
    Messages:
    185
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dunlap, TN
    ^^^My main problem is that after I reboot, it takes forever for LP to actually work. LP combined with trying to load a few widgets refuses to work for the first bit. Half the time I get a FC, but when I hit quit it opens without a problem. Thinkin I may go back to another launcher soon. Don't know if I'd use Blur though
  9. KHA420
    Offline

    KHA420 New Member

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Okay, so here's what worked for me...

    Go to Liberty Customizer..
    Select your addons and options..
    apply changes..
    and then choose REBOOT LATER.
    Power Down.. Restart.. No Bootloop.

    Hope that helps!
Search tags for this page

blur home.zip

,
blurhome launcher