Bluetooth help

Discussion in 'Droid Moto Z' started by TxDoc, Jul 7, 2019.

  1. TxDoc

    TxDoc Active Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    641
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    43
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +195
    Current Phone Model:
    XT1635-01
    Have two pair of TaoTronocs reservoirs and a pair of 3M worktunes that all paired just fine....then stripped.

    I tried letting each of the batteries ruin down and charge fully.

    Didn't help.

    Is there anything I can try on my phone?

    I did a factory reset, no help.
    O tried to forget a couple off old devices and seems like they remained.

    Is the a Bluetooth reset,???
    Thank you
     
  2. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    14,541
    Likes Received:
    11,937
    Trophy Points:
    2,463
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +12,493
    Current Phone Model:
    Moto Z4
    It sounds like it's all part of the wonderful Bluetooth bugs that Google introduced with Oreo 8.0.

    Sent from my moto z4 using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  3. Sajo

    Sajo Diamond Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Jan 25, 2013
    Messages:
    14,541
    Likes Received:
    11,937
    Trophy Points:
    2,463
    Location:
    Tennessee
    Ratings:
    +12,493
    Current Phone Model:
    Moto Z4
    You could try resetting all network settings. Open Settings and it's in there somewhere. I typed Reset into my Settings search box and it's in the list of options. This will reset ALL Bluetooth devices, WiFi settings, connection to your carrier, etc. Then restart and the phone will reconnect to your network and you can re-enter WiFi settings. If you already did a factory reset this probably won't help. But it's the only way to completely reset all Bluetooth settings, short of a factory reset.

    [​IMG]

    Sent from my moto z4 using Tapatalk
     
    • Like Like x 1
  4. TxDoc

    TxDoc Active Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    641
    Likes Received:
    190
    Trophy Points:
    43
    Location:
    TEXAS
    Ratings:
    +195
    Current Phone Model:
    XT1635-01
    Thank you very much. I hadn't found that before.

    I guess they live to change things that aren't broken.

    I'll try this.

    Sent from my XT1635-01 using Tapatalk