Bloatware and titanium backup freezeing

Discussion in 'Droid Bionic Hacks' started by pollardhimself, Sep 10, 2011.

  1. themufferman

    themufferman New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I love Firefox. I have it synced so I have all of my settings from my CPU. It runs great and has a ton of convenient functions. I haven't tried any other browsers to compare it to but it's great for me. I just froze a few more files in titanium and I'm up to 519MB right now.
     
  2. Rodimus4180

    Rodimus4180 Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Prescott, AZ
    Ratings:
    +6
    Sounds nice I'll have to give it a try, been avoiding it on my og cuz from everything I read it ran like a dog on it. But I have a beast now, and based on your experience it sounds quite promising. So is it on the market or do need to sideload?

    Sent from my Bionic
     
  3. themufferman

    themufferman New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    It's in the market. There was a beta at one time and I'm pretty sure it's still out there so be careful. Syncing is easy and worth it. I just got rid of my droid for the bionic. My droid was so slow I couldn't imagine running firefox on it and not throwing it through a window. The Bionic makes child's play of it.
     
  4. Rodimus4180

    Rodimus4180 Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    156
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Prescott, AZ
    Ratings:
    +6
    Suweeet, downloading it now probably won't be able to play with it tonight since me and the wife are still unpacking our house and me "playing" with the phone will only bring about her ire... but thanks for the tip I'll be all over it tommorow at some point.

    Sent from my Bionic
     
  5. liftedplane

    liftedplane Senior Member

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    1,249
    Likes Received:
    131
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Washington State
    Ratings:
    +141
    Entry through ruler list and ether lists for three d3 and the x2 and the d2g saw what was the same in all of them. gonna post the list up tomorrow

    Sent from my DROID BIONIC using DroidForums
     
  6. themufferman

    themufferman New Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a new problem that I am seeing with Titanium. After rebooting the phone, if I go into titanium there is always a new program that has been uninstalled. It is usually a game like angry birds or something. I didn't uninstall it. Sometimes I can restore it and there is no problem. Sometimes I have to reboot and then restore it. Sometimes it comes back on its own. Not sure why it's doing this. Any thoughts...
     
  7. faganm24

    faganm24 Member

    Joined:
    Feb 12, 2010
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Omaha, NE
    Ratings:
    +0
    Is it on the SD Card? I know some people were having problems with that. I just moved all apps to my phone, because there is plenty of storage.
     
Search tags for this page
com.motorola.android.buacontact
,
freeze bloatware titanium backup
,
freeze samsung bloatware titanium backup
,

how to freeze bloatware titanium backup

,

how to freeze bloatware with titanium backup

,
how to freeze knox apk in titanium backup
,

richlocationvzw.apk

,
titanium backup freeze bloatware
,
using titanium backup to freeze bloatware
,
vsuiteapp titanium