Blended Bliss 3.0. Return of the remix

Discussion in 'Android Roms' started by xdxdaustin, May 16, 2010.

  1. g0atbutt

    g0atbutt New Member

    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Heads up, you left your email account in there that has a password to a forum.
     
  2. fichdak

    fichdak Member

    Joined:
    Dec 23, 2009
    Messages:
    141
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Yea, I was about to comment about that. I suggest you change you password for merely droid

    Yup, thanks
     
  3. DAVPX

    DAVPX Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +0
    Boot Loop

    Can't get this rom to boot. Any suggestions?
     
  4. TAPOUT27

    TAPOUT27 Silver Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    Ratings:
    +0
    did u wipe data and cache twice to be safe in SPRecovery...then advanced restore and choose the bliended bliss nandroid?
     
  5. DAVPX

    DAVPX Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +0
    Absolutely. It almost booted once after I posted but then locked up and began looping again. After awhile it just gave up and powered off.
     
  6. bizzshow

    bizzshow Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    472
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Are you partitioned and if so what size are they
     
  7. DAVPX

    DAVPX Member

    Joined:
    Mar 7, 2010
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Phoenix, AZ
    Ratings:
    +0
    Yes. 512 MB I think.
     
  8. aupeters

    aupeters New Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can't get the Market to download anything. Internet works, on wifi... any ideas?
     
  9. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    This is pretty buggy on my phone. Trying to change the SD partition didn't work through adb, plus anything that asks for SU force closes...and every time i press the home button it takes 10 seconds to load the home screen. I'm going back to BB v1
     
  10. jatx2wne

    jatx2wne Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    the Cuse
    Ratings:
    +1
    After you install the rom you need to wipe data then your market will work
     
  11. jatx2wne

    jatx2wne Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    532
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    the Cuse
    Ratings:
    +1
    You can partition your sdcard using rom manager just make sure to back up everything on it before doing so after its partitioned you can transfer everything back onto it....not having your sdcard partitioned is why it takes time for the home screen to load everytime
     
  12. kennydied23

    kennydied23 Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    594
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Cincinnati, OH
    Ratings:
    +2
    sure its worth a shot. this rom is pretty nice