blank screen after installing(trying)theme

Discussion in 'Droid Rooted Help' started by Skidooextreme, Sep 23, 2010.

  1. Skidooextreme

    Skidooextreme New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    opened rom manager premium, selected one of the rom themes, selected wipe data and after it downloaded , the motorola symbol comes up and goes blank after,

    already tried booting from update.zip, no luck
    tried booting to factory settings, no luck

    hellllpppp

    using clockwork recovery
     
  2. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,457
    Likes Received:
    92
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +92
    Did you make a Back-Up first ?

    If so restore it...also you shouldn't have to wipe to install a theme
     
  3. Skidooextreme

    Skidooextreme New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    no i did not, by accident
     
  4. Skidooextreme

    Skidooextreme New Member

    Joined:
    Mar 15, 2010
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have a usb reader that i can take my sd card out and plug it into so i can load whatever onto the card
     
  5. mwhartman

    mwhartman Super Moderator/RS Premium Member

    Joined:
    Jan 15, 2010
    Messages:
    10,737
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    153
    Location:
    South FL
    Ratings:
    +12
    If I understand correctly, you wiped data and cache then tried to install a theme. The theme did not install because the wipe removed the rom. Additionally, you do not have a backup.

    If you can boot into recovery put a rom (update.zip) on your SD card and use recovery to install.

    Hope this helps.

    Mike