Blackberry Storm 1 with a droid os.........

Discussion in 'Android Hacks and Help' started by zaxpy, Feb 27, 2011.

  1. zaxpy

    zaxpy New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Hey guys ive got an old blackberry storm 1 was wondering if u guys could tell me wether or not it would be possible to put a droid os on it.

    thanks,zaxpy
     
  2. Mustang02

    Mustang02 Senior Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,249
    Likes Received:
    100
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Cleveland Ohio
    Ratings:
    +106
    Current Phone Model:
    Droid Maxx
    Doubt it. S1's aren't even worth being paper weights.
     
  3. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +8
    I doubt it also. My S1 couldn't even get wifi

    Sent from my Liberated D2
     
  4. zaxpy

    zaxpy New Member

    Joined:
    Feb 27, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    going to wipe the os...

    Im going to wipe the operating system with a program i found called BBSAK,and it has an option to also load an OS, my question is couldnt i just download a rom and install using this program.. or do roms specifically have to be loaded from SD card?
     
  5. Mustang02

    Mustang02 Senior Member

    Joined:
    Aug 8, 2010
    Messages:
    1,249
    Likes Received:
    100
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Cleveland Ohio
    Ratings:
    +106
    Current Phone Model:
    Droid Maxx
    BBSAK, BB Swiss Army Knife, does that but you can't put a Google OS on a blackberry. BB's use Java. It's a lost cause.
     
  6. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +8
    Keep me informed on what happens with installing android os

    Sent from my Liberated D2
     
  7. hookbill

    hookbill Premium Member Premium Member

    Joined:
    Nov 30, 2009
    Messages:
    19,502
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    168
    Location:
    N.E. Ohio
    Ratings:
    +7
    This is a joke, please tell me. First if it does work, how in the heck are you going to put up with that inferior clck screen? It's not a true touch screen device.

    Not only that but the click screen itself has the issue with the click where you have to put the business card in behind the battery (didn't work on mine).

    Sounds like a waste of time and energy.
     
  8. tdawg2008

    tdawg2008 Member

    Joined:
    Jan 6, 2011
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    It'll only try to load blackberry os. An android os won't even show up in the loader.

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  9. 252chevyboyz

    252chevyboyz Silver Member

    Joined:
    Nov 2, 2010
    Messages:
    2,036
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    103
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +8
    Kinda would be a slap in the face to BB if their product could load android OS
     
  10. jaycemiskel

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,360
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2
    Definitely not going to work.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  11. Chizzele

    Chizzele Team Sourcery Developer

    Joined:
    Dec 25, 2010
    Messages:
    1,997
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    103
    Location:
    San Diego CA
    Ratings:
    +17
    Rotfl

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  12. zeppelinrox

    zeppelinrox Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Will my CD player play DVD movies if I put a DVD in the CD machine thingie?
     
  13. jaycemiskel

    jaycemiskel Active Member

    Joined:
    Jun 3, 2010
    Messages:
    1,360
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    Ratings:
    +2
    This made me lol.

    Sent from my Droid using Tapatalk
     
  14. LaxzBro

    LaxzBro Member

    Joined:
    Dec 23, 2010
    Messages:
    76
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    http://xkcd.com/722/

    Lax bro, closet geek
     
  15. zeppelinrox

    zeppelinrox Premium Member Premium Member Developer

    Joined:
    Jan 15, 2011
    Messages:
    511
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    hey I just saw an xkcd app in appbrain... methinks I shall grab it :)
     
Search tags for this page
android blackberry storm
,
android on blackberry storm
,
android os on blackberry storm
,
bb storm hack
,
blackberry storm android
,
can you install android os on blackberry 9530 phone
,
how to install android os on blackberry storm
,

install android on blackberry storm

,
latest storm1 os
,
run android on blackberry storm