1. You want that $100.00 in your pocket or an Amazon Fire TV don't you? Well here's the deal. With our new updated look we are in desperate need of an updated logo. The 'old' one has certainly served us well, but it's time. Find all the details here: bit.ly/1q0k6Wa
  2. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

black lit screen

Discussion in 'Droid Rooted Help' started by whcolwell, Aug 30, 2010.

  1. whcolwell
    Offline

    whcolwell New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Have a D1 that I finally decided to root. after rooting and making back up, I tried to download a new theme with saphire 1.0 now after rebooting, the M comes on screen, and then the screen is black (lit, but just black). I've tried rebooting, wiping cache, and other fixes I have found on here but still getting black lit screen. any help would be great.
  2. whcolwell
    Offline

    whcolwell New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    forgot to mention, when I go to recovery, it's the blue android system recovery (3e) screen. no android in background, just the triangle with !.
  3. hemorrdroid
    Offline

    hemorrdroid New Member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    Messages:
    735
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Missouri
    Did you install ClockWorkMod or SPRecovery? Doesnt sound like you did. You will probably need to do a factory reset if you cant get past the M logo. Then reRoot and install RomManager and have it install Clockworkmod for you.
  4. whcolwell
    Offline

    whcolwell New Member

    Joined:
    Feb 8, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thought I did, but apparently did something wrong. Right now, just want my phone back working. tried to do update.zip on card, but I can't get that to work either, always state file not found and aborts installation. any ideas