Black Ice For Froyo

Discussion in 'Team Chaos' started by bgill55, Jun 7, 2010.

  1. lsdozer

    lsdozer Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    280
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus, Ohio
    Ratings:
    +0
    hedney3, thanks for your continued help. I tried clearing dload cache again, and atleast this time, it said downloading black ice (2 0f 2).

    this time upon install it gave me different error saying a recovery log was created in clockwork and to open clockwork and report the issue.

    getting better!

    Lewis
     
  2. srtfool32

    srtfool32 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Dec 22, 2009
    Messages:
    1,370
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    IL
    Ratings:
    +0
    I'm getting the same error, tried using from this page also and got that. Tried flashing a different older version of clockwork and still no go. Gonna try sprecovery version, ill let u know if that works.


    EDIT: sprecovery version installs perfectly fine.
     
    #254 srtfool32, Jun 20, 2010
    Last edited: Jun 21, 2010
  3. Yetti7

    Yetti7 New Member

    Joined:
    Jun 6, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    love the theme

    hey i love this rom and color scheme but i like the way ultimate droid's root access works better is there anyway i can use this just as a theme over black droid mod?
     
  4. hedney3

    hedney3 Premium Member
    Premium Member Developer

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    no its exclusive to Team Chaos :D
     
  5. carlz28

    carlz28 Premium Member
    Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    820
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    What do you mean the root access works better?

    Several people have mnetioned this theme works on other ROMs, but no guarantees are made that it will work on any other ROM besides Team Chaos Froyo. There's just too many differences in framework, among other things, that could potentially make your phone not function like the TC ROM intended it to be.
     
  6. Hanoverfiste

    Hanoverfiste Member

    Joined:
    Feb 23, 2010
    Messages:
    93
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Once again no matter how I attempt to flash this theme it does not work. I get a zip error when I attempt to use Clockwork and it stops loading when I attempt SP.
    Just attempted a data/cache wipe and still got Installation aborted.
     
    #258 Hanoverfiste, Jun 22, 2010
    Last edited: Jun 22, 2010
  7. TAPOUT27

    TAPOUT27 Silver Member

    Joined:
    Feb 3, 2010
    Messages:
    2,368
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    101
    Location:
    BRENTWOOD, TN
    Ratings:
    +0
    im having the same issue with installing with clockwork...says install aborted...
     
  8. madaopul

    madaopul Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Morgantown, WV
    Ratings:
    +0
    When you say that it stops loading while using SP, what do you mean? Are you saying that it freezes while installing and you have to battery pull or something? I was having the same problem with the zip error and heres what I did:
    1. Deleted all of the old update.zips from the root of my sd card before connecting it to my pc.
    2. Downloaded the 1.4_Update.zip (make sure it is the bigger of the two either 'froyov' or 'froyovv' I cannot remember which it is) onto my computer and renamed it Update.zip.
    3. Moved the file to the root of my sd card.
    4. Went into RM and cleared the downloaded cache.
    5. Flashed the SPRecovery, and when that was finished I hit 'Reboot into recovery'
    6. Did nandroid backup and then went to install.
    7. Be sure to click the option to allow the update.zip (option 2 on the screen) and then went and installed (option 3)

    Be sure that after it installs it says "Installation Complete" and then reboot. When it booted the first time it took quite a bit of time on the blue Team Chaos screen but I just let it go and eventually it started up. This is exactly what I did and worked. Let me know how it goes.
     
  9. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I did exactly what you directed and still got a bad file aborted message. I used the larger file 25.9 Mb 1.4v. I think I'm just not going to install it. Why can't this theme be a regular asp or ask easy install file?
     
  10. madaopul

    madaopul Member

    Joined:
    Feb 22, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Morgantown, WV
    Ratings:
    +0
  11. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Thanks dude i'll try it again.
     
  12. tbone73

    tbone73 Member

    Joined:
    Jun 11, 2010
    Messages:
    791
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    You sir are the MAN!!!! it worked just like you said. Thanks so much I've been trying to get this theme since the day it came out. Thank you!!!
     
Search tags for this page

blackice porn themes