Big Problem, No Data

Discussion in 'RAZR HD and RAZR HD MAXX Support' started by NaturalLightKiller, Mar 9, 2013.

  1. NaturalLightKiller

    NaturalLightKiller New Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I powered on my phone and it's getting no data at all. I do have 4g lte at my house. I have tried restarting the phone 5 times, I drove to a different area and restarted my phone, enabled vzw location services, google services, gps, toggled airplane mode several times. Is it broken?
     
  2. kmf1

    kmf1 Senior Member

    Joined:
    Dec 16, 2012
    Messages:
    335
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Northeast Iowa
    Ratings:
    +239
    Current Phone Model:
    Motorola Z Force Droid Verizon
    I'd call Verizon ASAP.
     
  3. NaturalLightKiller

    NaturalLightKiller New Member

    Joined:
    Feb 17, 2013
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yep I called them and it's a problem with the towers in my area. Should be back in 2-4 hours they said.
     
  4. GoCliffGo05

    GoCliffGo05 Super Moderator
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Aug 16, 2012
    Messages:
    3,133
    Likes Received:
    537
    Trophy Points:
    193
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +558
    Current Phone Model:
    Note 7
    Woke up to no 4g as well... Still don't have any. Central Maryland.

    Sent from my DROID RAZR HD using Xparent Cyan Tapatalk 2
     
  5. fireman00

    fireman00 Member

    Joined:
    Nov 22, 2010
    Messages:
    124
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    No 4g in NW NJ either.


    Sent from my DROID RAZR using Tapatalk 2
     
Search tags for this page
cyanogenmod 11 no 4g razr maxx
,

cyanogenmod problems no data razr maxx giffgaff