BetterCut

Discussion in 'Android Applications' started by booklady2002, Apr 23, 2010.

  1. booklady2002
    Offline

    booklady2002 New Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I am having a problem with Bettercut. I just got it today but can't get it to work. When I try to add an app to my home screen, I keep getting a message that there is no room for it. My home screen is completely empty. What am I doing wrong. Can someone give me step by step directions to add an app to a home screen usign BetterCut. For example, I am trying to add hansent to my home screen but I keep getting that same message
    thanks.
    L.
  2. droider4life
    Offline

    droider4life New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Try adding handcent the normal way to ur screen and then just change the icon with bettercut

    Edit: then just hit edit shortcut
  3. Darthvong
    Offline

    Darthvong New Member

    Joined:
    Mar 30, 2010
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey all,
    Got a little problem. I just rooted and have started changing icons with bettercut. Tweaking some standard ones using photoshop and whatnot.

    Anyway I can't for the life of me figure out how to change the darn Phone icon. I've tried the open bettercut and click edit shortcut and the phone option doesn't show. Then I went the long press, choose shortcut, choose bettercut, but I can't find it in all the options.

    Any help???

    Thanks!

    Oh if it matters I'm using ROM cyanogenmod 5.0.6.2
    Last edited: Apr 26, 2010
  4. VirtualGeek
    Offline

    VirtualGeek New Member

    Joined:
    Dec 19, 2009
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Interesting, I'm running CM same version and I Just checked. I have the phone option in "edit shortcut" but not others, for example, "Voice Search". Interesting.
  5. PriestSyrinx
    Offline

    PriestSyrinx New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @booklady

    Are you running a home replacement (i.e. Helix, Home++, etc)? If so, in my experience, Bettercut adds shortcuts to each home replacement. If one of them has a full screen, it will give you a "no more space" message.
  6. droider4life
    Offline

    droider4life New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    463
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I'm just curious can u guys tell me how to return an icon back to stock after I've used bettercut to change it?
  7. justreboot
    Offline

    justreboot New Member

    Joined:
    Nov 10, 2009
    Messages:
    291
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Central NJ-USA
    Use one of the home switcher utils (home++ has one) / open the home chooser app and select 'home' as the default (you can change later) / delete the icons from the 'home' screen // I ran into the same thing some time ago...
Search tags for this page

bettercut app