Beautiful Widgets

Discussion in 'Bugless' started by dlaesser2, Oct 11, 2010.

  1. dlaesser2

    dlaesser2 New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I have searched the forums and emailed the app developer, but I cannot figure out an issue with Beautiful Widgets. The weather portion will not update correctly no matter what I try. Anyone else have this problem, or just know of a solution? Thanks.
     
  2. bravid

    bravid New Member

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I'm on version 3.14 and have no issues with the weather updating. Do you have an extremely high update interval?
     
  3. myriad46

    myriad46 Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Upstate, NY
    Ratings:
    +0
    Which weather service do you have selected? You can choose between Accuweather and Google. The developer warns that Google is unstable.
     
  4. DHO

    DHO Member

    Joined:
    Oct 5, 2010
    Messages:
    248
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    NOLA
    Ratings:
    +1
    I looked carefully at Beautiful Widgets and Weather and Toogle Widgets and chose Weather and Toogle because it was more reliable, and it also has a better flip clock with weather
     
  5. dlaesser2

    dlaesser2 New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I use half an hour as the update interval.

    I have tried both the accuweather and the google as the provider. Accuweather is worse, but neither of them update correctly.
     
  6. Bigbootyman

    Bigbootyman Member

    Joined:
    Dec 20, 2009
    Messages:
    139
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +1
    Battery pull may fix it. Worked for me
     
  7. myriad46

    myriad46 Member

    Joined:
    Nov 23, 2009
    Messages:
    473
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Upstate, NY
    Ratings:
    +0
    Let go of your blackberry tendencies. Pulling the battery does nothing that rebooting the phone won't do, with Android . The only time you would pull the battery's is if the phone is locked up and the power button doesn't work.
     
Search tags for this page

accuweather