Beautiful Widgets

Discussion in 'Android Applications Discussions' started by mth04, Jan 8, 2010.

  1. mth04

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,927
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    That's right a new BW thread. Update 2.56 is available in the market right now. He added a menu fuction when you have to forecast animations open. Let's use one thread (this one) for the discussion :). Have a nice day!
     
  2. pilot25

    pilot25 Member

    Joined:
    Nov 2, 2009
    Messages:
    697
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +3
    He needs to get rid of the refresh and tool symbols now that there is a menu function.
     
  3. RubberSoul

    RubberSoul Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    Untill weather forcasts are more accurate I'm sticking with weather bug elite.
     
  4. mrnelson86

    mrnelson86 Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    198
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Gainesville, FL
    Ratings:
    +0
    It's google's weather that he linked it to, not really his fault per se...
     
  5. mth04

    mth04 Premium Member Premium Member

    Joined:
    Oct 30, 2009
    Messages:
    3,927
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0

    The weather is accurte when google works. The app is good to me or for me, but when google weather goes down it's frustrating to look at it and know it's very wrong I agree.

    I would also like to soo integration to the lock screen. So when you hit the power button you would see the weather icon with current temp. on screen. That would be great. My storm had that function :)
     
  6. imiller913

    imiller913 Member

    Joined:
    Dec 8, 2009
    Messages:
    216
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    +1 yeah that would be nice to have
     
  7. lumpysherman

    lumpysherman Member

    Joined:
    Nov 28, 2009
    Messages:
    328
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +2
    That would be pretty sweet functionality. :icon_ banana:
     
  8. Zbach7

    Zbach7 New Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Updated to new BW this morning. Was getting Error inflating widget message where time and weather was. Uninstalled and reinstalled, havent seen since.
     
  9. aaf709

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,179
    Likes Received:
    49
    Trophy Points:
    178
    Location:
    So Cal
    Ratings:
    +49
    Seems to be working for me.
     
  10. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Agreed. Now it's redundant :)
     
  11. 928Droid

    928Droid Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    3,753
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Western North Carolina Mountains
    Ratings:
    +0
    Also, the new version has the older good weather animations according to BW Twitter post a few minutes ago :)
     
  12. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    Snow doesn't pile up on the sides like it used to.....
     
  13. 928Droid

    928Droid Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    3,753
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Western North Carolina Mountains
    Ratings:
    +0
    Is your forecast "Light Snow" or "Snow"?

    I need a zip with full blown snow storm to check.
     
  14. Martin030908

    Martin030908 DF Super Moderator

    Joined:
    Nov 1, 2009
    Messages:
    8,773
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Ratings:
    +0
    I'm light snow right now. I'll have to keep an eye and see if it 'piles' with full blown snow.... I thought it piled with light snow before the whole HTC fiasco.... could be wrong.
     
  15. 928Droid

    928Droid Premium Member Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    3,753
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Location:
    Western North Carolina Mountains
    Ratings:
    +0
    Yeah, I don't think it "piles" until the broadcast is "Snow", "Snow Showers" etc. At lease that's how I remember it in the "old days" :)
     
Search tags for this page
error inflating appwidget appwidgetproviderinfo
,

error inflating widget