Beautiful widgets and S-Voice

Discussion in 'Samsung Galaxy Nexus' started by Jdt283, Jun 18, 2012.

  1. Jdt283

    Jdt283 Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    So after i installed AOKP build 38 i realized that the beautiful widgets isnt letting me choose my own skin. it only lets me use the default one. And does anyone know how to get svoice working? when i installed it it just kept saying network error. When i researched this it said to change the build.prop and just reinstall but that didnt work...
     
  2. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,034
    Likes Received:
    1,471
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,629
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    did you dirty flash build 38 over an older version?

    Sometimes if you have problems with apps you may need to reinstall them or even clear the data/cache of the phone. Try clearing the cache and see if that helps.
     
  3. Jdt283

    Jdt283 Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    No i just wiped it clean and flashed it for the 1st time. ok il try that. Quick, maybe stupid, question: Does wiping data/cache from CWM delete all the apps?
     
  4. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,034
    Likes Received:
    1,471
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,629
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    If you wipe the data, yes. If you wipe the cache you'll be fine and won't lose anything.
     
  5. Jdt283

    Jdt283 Member

    Joined:
    Aug 21, 2011
    Messages:
    91
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Location:
    Chicago
    Ratings:
    +1
    Alright thanks for that now it works. i just went under app info and cleared the data and it worked. Thanks! Do you happen to know anything about S-voice?
     
  6. dezymond

    dezymond Tech Support Mod
    Staff Member Premium Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    12,034
    Likes Received:
    1,471
    Trophy Points:
    573
    Location:
    Bay Area, California
    Ratings:
    +1,629
    Current Phone Model:
    Google Pixel
    Nope, sorry not familiar with s-voice at all.
     
Search tags for this page

aokp s voice s4 build.prop

,

galaxy s3 network error s voice

,

s voice widget

,

s voice widgets

,

svoice widget