BB 6.2.1 problem with 3G

Discussion in 'Bugless' started by thespikr, Jan 13, 2011.

  1. thespikr

    thespikr New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    im having a problem with my 3G signal. i have to reboot phone for it to come back. anyone else having this problem? is there any fix? please help!
     
  2. blade78

    blade78 New Member

    Joined:
    Apr 7, 2010
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I had the same problem. I rebooted it. It's now seems to work fine now.

    Sent from my Droid
     
  3. Hasher

    Hasher New Member

    Joined:
    Jul 7, 2010
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Run the six permissions script found in the rom manager. Since I did that even bayttery life is better

    Sent from my Droid using DroidForums App
     
  4. dasanman69

    dasanman69 Member

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    245
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I have that problem a few times in the past two weeks. I thought it was juice defender doing it but its not. Maybe VZW is doing something to the network. BTW I'm running the stock ROM but making the jump to BB soon.
     
    #4 dasanman69, Jan 13, 2011
    Last edited: Jan 13, 2011
  5. KZIWarrior

    KZIWarrior Silver Member

    Joined:
    Dec 31, 2009
    Messages:
    2,609
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Nashville, TN
    Ratings:
    +2
    ^Network here has been VERY unstable and inconsistent lately... been on VZW in this area for 2years (since we moved here) and have NEVER had these problems... sadly it's going to be the norm here shortly, especially after the iPhoney releases...
     
  6. thespikr

    thespikr New Member

    Joined:
    Jan 1, 2011
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    after i did fix permissions my phone doesnt get any signal now.so i reflashed bb 6.2.1 and now it comes in and out everyother second
     
  7. peskemom

    peskemom New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I am having this same problem with no 3g signal once I leave my wireless signal at home. I have noticed this as a once in a while ( every other month) problem for the 12 months I've owned this Droid - but it is now escalated since last week to every day. Grrrrrrrr. I, too thought it was Juice but trial and error told me it was not. OK, so I'm trying the 'fix permissions' with ROM manager and will report back if it solves the problem. I had 156 changes there. ( rooted 2.1.1 phone)
     
  8. peskemom

    peskemom New Member

    Joined:
    Jun 28, 2010
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    well, I am happy to report that 'fix permissions' solved my 3g signal issues and now my Droid happily alternates from wifi to 3g as before. Thanks for the heads up!!!