BB .4 and Baseband Question

Discussion in 'Bugless' started by maslan, Jul 8, 2010.

  1. maslan

    maslan Member

    Joined:
    Feb 15, 2010
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Is there anybody out there that did NOT update the baseband when upgrading to BB .4? Just curious if anybody left the baseband alone with what Verizon has officially released instead of updating to Pete's? What version is the last official one out?

    Thanks.
     
  2. mej284

    mej284 Member

    Joined:
    Jun 30, 2010
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    I am still running baseband c_01_3E.01P

    I have found that to be the best for me where I live. I rarely lose 3G and with very few lost calls. But I do live in the country.
     
  3. Hogmeister

    Hogmeister Member

    Joined:
    Mar 13, 2010
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0
    out of curiosity do you know where i can download that? i'm lookin to downgrade from the latest baseband, i've had some not so good results with it either.

    thanks if you do, if not thats ok too
     
  4. DF Smod

    DF Smod Silver Member

    Joined:
    Apr 23, 2010
    Messages:
    11,454
    Likes Received:
    93
    Trophy Points:
    163
    Ratings:
    +93

    P.M. me your email and I will get all three basebands to you, and you can pick which one works best for you.

    I am having trouble uploading to this site or I would post them
     
    #4 DF Smod, Jul 8, 2010
    Last edited: Jul 8, 2010
  5. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    The same is true for me as well. The latest baseband was the the worst by far with no 3g connectivity at all. :icon_evil:
     
  6. Larry_ThaGr81

    Larry_ThaGr81 Active Member

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    1,030
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Hesperia
    Ratings:
    +0
    Nevertheless, it's not like we have to upgrade to the latest baseband.
     
  7. EM0112

    EM0112 Member

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    75
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bakersfield, CA
    Ratings:
    +0
    i've got the same problem can someone shot me a link to the basebands so i could find the one that works for me? i found the thread but i cannot download them do to i'm at me work computer. Thanks