bb 0.6 with chevy kern makes me get endless moto boot

Discussion in 'Android Roms' started by cydetrakd, Mar 7, 2010.

  1. cydetrakd

    cydetrakd Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    I installed bb 2.1 0.5 after deleting three time everything over and then used nandroid the update method which is fine everytime then update.zip 0.6, installed the chevy kernel and as soon as i set a oc it gives me endless motorola logo boot. I spent an hour setting everything up last night after upgrading the rom for the first time and then noticed the bug happened as soon as i oc'ed to 900mhz. My 2nd attempt I redid all the steps of the install and set everything back up once again and then i got the same bug so i did a few battery pulls and once it booted up fine but the moment i turn my phone back to see moto logo over and over anyone know how to fix this?
     
    Last edited: Mar 7, 2010
  2. Jonny Kansas

    Jonny Kansas DF Super Moderator Staff Member Rescue Squad

    Joined:
    Jan 21, 2010
    Messages:
    8,720
    Likes Received:
    2,388
    Trophy Points:
    393
    Location:
    Michigan's Upper Peninsula
    Ratings:
    +2,827
    Current Phone Model:
    Note 4
    Twitter:
    jonny_ks
  3. cydetrakd

    cydetrakd Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i'm using the new chevy kernels and no luck too many bugs for me i guess its isolated to me.
     
  4. canvs2321

    canvs2321 Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    259
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    Just make sure you get the ere25 kernels, when I installed UD 6.0, i updated with what I thought were the ere25 kernels and it killed my wifi, I went to UD front page and redownloaded the kernels, reinstalled and boom works perfect.
     
  5. cydetrakd

    cydetrakd Member

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Messages:
    209
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Ratings:
    +0
    i went ahead and went back 1.1 then used mybackuppro to backup all apps since it was my 3rd time updating figured id give it a try. redownloaded the nandroid.. installed after four wipes and then updated and it worked i dont what happend but glad it fixed