BB 0.4 Lags

Discussion in 'Bugless' started by lippstuh, Jul 10, 2010.

  1. lippstuh
    Offline

    lippstuh New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've been getting lag even after reboot. Anyone else with this problem? It was pretty fast when I first installed it.

    Using Chevy's Low Voltage 1100 kernal.
  2. Smeech
    Offline

    Smeech New Member

    Joined:
    Dec 27, 2009
    Messages:
    213
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fremont, Ca
    Did you do a wipe before installing? I had lag issues as well. I did a clean install and downgraded to Launcherpro 0.4.4 and there's no more lag. If there's ever redraw w/ Launcherpro, it literally takes no more than 1 second.

    I also switched to P3Droid LV 1.2ghz, that may have done something too..
  3. lippstuh
    Offline

    lippstuh New Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe its launcher pro...
  4. jlaidlaw
    Offline

    jlaidlaw New Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    301
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    California
    I'm running BB .4 with launcherpro updated version and P3Droid 1k mhz lv kernal. I haven't experienced any lag with this set up. Did you wipe when you first installed? If you don't know whats causing it, I would just reinstall the rom and remember to wipe 3x.