1. DroidForums.net is currently undergoing a major software upgrade. If you are experiencing any problems logging in please: Contact Us

Battery Left

Discussion in 'Android Themes' started by tonyr0802, Apr 27, 2010.

  1. tonyr0802
    Offline

    tonyr0802 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've seen some screen shots of people with this widget on their desktop and noticed they're using a custom color scheme to match their ROM/theme. I was curious if there's a MM around or some other way to theme this widget to go with the Cyan ROM colors. Did a search, but found nothing.
  2. PriestSyrinx
    Offline

    PriestSyrinx New Member

    Joined:
    Apr 9, 2010
    Messages:
    234
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Are you sure it is Battery Left you've seen and not Battery Life? I know that Battery Life has a color wheel so you can choose the color of the bar. The two widgets do look fairly similar.

    If it is indeed Battery Left, then I'm not sure.
  3. huskur
    Offline

    huskur New Member

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    1,867
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lower Delaware
    Battery Left you can custom color using the menu button after touching the widget icon.
  4. Big Cam
    Offline

    Big Cam New Member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Fargo, ND
    Yo can change the colors to whatever you want on battery left AND battery life.

    I was a battery left advocate, until it started giving me messed up readings continuously, so now I have both, to see which I like better, adn I've modified the colors on both.
  5. tonyr0802
    Offline

    tonyr0802 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Ughhh...hate when it's something simple like this. Thanks again Huskur!
  6. snappingfish
    Offline

    snappingfish New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Battery Left..Question about Temp Setting

    Is it possible to change the temp reading from C to F?
    thanx,
    fish
  7. aaf709
    Offline

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    In Battery Left? Certainly; right in Settings.
  8. snappingfish
    Offline

    snappingfish New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    wher?

    I opened settings, and found :
    show notif
    show system %
    update freq
    inst update

    JUST IN: I see where it is possible to show the temp in F on the widget icon, and thats cool.
    I'm wondering if, after you touch the icon, and the app opens, and you touch the button for battery info, there is a list of data, like:
    battery status: discharging
    power plug: unplugged
    battery level: 70
    battery scale: 100
    battery health: good
    battery voltage: 3922 mV
    BATTERY TEMP: 31.0 C <-this is the value I would like to set to F....

    could you tell me where this change can be made?
    thx
    Last edited: Apr 29, 2010
  9. Mikejl
    Offline

    Mikejl New Member

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Messages:
    404
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Lake Forest, CA
    In settings there are three "Widget text" menu's: main, seconday, and bottom. Check in one of those where you have "Temp C" selected and change it.

    Mike
    Last edited: Apr 29, 2010
  10. aaf709
    Offline

    aaf709 Nice Guy Premium Member

    Joined:
    Nov 18, 2009
    Messages:
    4,188
    Likes Received:
    46
    Trophy Points:
    48
    Location:
    So Cal
    OK, that I don't know. As Mikejl said, you can put the temp on the widget to either F or C.

    For the one you want to change, I just double it and add 30. Sure that would make 31.0 C become 92 degrees instead of 88, but that works for me.
  11. snappingfish
    Offline

    snappingfish New Member

    Joined:
    Apr 19, 2010
    Messages:
    228
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Nope! All that does is give you three temp readings on the desktop widget icon...it doesn't change the internal temp config.