Bad Signal Strength

Discussion in 'ChevyNo1' started by jrmdroid, Apr 6, 2011.

  1. jrmdroid
    Offline

    jrmdroid Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Chicagoland
    Since Sunday I have been having bad signal strength. Up till then I was having good signal strength. Has anyone noticed this before? I have wiped and reinstalled everything from scratch and still same thing.

    Running as 5.2 with 1.1 lv kernel. I tried changing it out but same results.

    At work I have 4 bars all the time and 3g. Like now I have 1 bar with 1x. No 3g. Weird?

    Is it possible vzw is doing something to me? Just wondering if anyone noticed or knows anything that could help.

    Sent from my Droid using DroidForums
  2. Gunslinger
    Offline

    Gunslinger New Member

    Joined:
    Jul 28, 2010
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rutherfordton, NC
    More likely that there's an issue with a tower in your area. I doubt that VZW would do anything to one single user. I would advise calling VZW, to make sure they're aware of the problem. They'll probably make you update your PRL (*228, option 2), but then they should submit some sort of trouble ticket with the network engineers.
  3. jrmdroid
    Offline

    jrmdroid Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Chicagoland
    Even though I have same issues at home and work? I did the *228 opt 2. Guess I have to call and see what's up here in Chicagoland.

    Thanks....

    Sent from my Droid using DroidForums
  4. chezzedroid
    Offline

    chezzedroid New Member

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Upstate IN....
    I live not too far away from the OP and yes i have had the same thing...I am in upstate IN... signal has been real week... its not the rom its big red.... something must of happened to the towers around here....just saying
  5. jrmdroid
    Offline

    jrmdroid Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Chicagoland
    I am glad I am not the only one. I am up by O'Hare right now and signal is bad. 1 bar / 1x almost whole day and where was 4 bar/ 3g before. Really thought it was my phone acting up....

    Guess a call to big red is in order.

    Sent from my Droid using DroidForums
  6. jrmdroid
    Offline

    jrmdroid Member

    Joined:
    Aug 20, 2010
    Messages:
    225
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Chicagoland
    Okay pulled out my xoom since I have 3g on that. I am getting 4 bars where my droid 1 has 1 right now and they are sitting next to each other. I take the basebands could be different? So I guess i'll have to call big red...this not good for my phone to be crappy all of the sudden but my xoom does not appear to be effected.

    Sent from my Xoom using DroidForums
  7. bodean
    Offline

    bodean New Member

    Joined:
    Nov 6, 2009
    Messages:
    1,155
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago, IL
    I work at O'Hare, never have any signal issues there.
Search tags for this page
bad coverage with verizon all of a sudden
,
poor signal at home on verizon phone all of the sudden
,
signal strength bad boyz rom
,
verizon all of a sudden bad reception
,
verizon poor signal strength
,
verizon reception suddenly poor
,
why is my service so bad verizon
,

why is my verizon reception so bad

,

why is my verizon service so bad

,
why is my verizon service so poor
,

why is my verizon signal so bad

,
why is verizon signal bad