Backup Assistant

Discussion in 'Motorola Droid 2 Global' started by rskap67, Jul 23, 2010.

  1. jstafford1

    jstafford1 DF Super Moderator Rescue Squad

    Joined:
    Nov 15, 2009
    Messages:
    9,906
    Likes Received:
    665
    Trophy Points:
    228
    Location:
    Hebron, Oh.
    Ratings:
    +721
    Twitter:
    jstaff79
    If your account sync setting if sync is set on then its will do it automatically periodically.

    Sent from somewhere...
     
  2. want a droid

    want a droid Active Member

    Joined:
    Jul 5, 2010
    Messages:
    1,094
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Maryland
    Ratings:
    +0
    In settings: Accounts - Google - Sync Contacts

    Sent from my ADR6400L using DroidForums App
     
  3. 305rev305

    305rev305 Member

    Joined:
    Aug 1, 2010
    Messages:
    329
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Miami,FL
    Ratings:
    +2
    Tks... Found it.
     
  4. Muteki

    Muteki New Member

    Joined:
    Apr 15, 2011
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I just used das bamf 1.5 and I dont have have back up assistant so I have no contacts :(

    Any help?
     
  5. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    No need. Were your contacts not synced to Google?

    This thread has been Thunder struck!
     
  6. Droid DOES!!

    Droid DOES!! What iDoesn't Theme Developer Premium Member

    Joined:
    Jun 12, 2010
    Messages:
    6,375
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    178
    Ratings:
    +35
    It's not needed honestly

    This thread has been Thunder struck!
     
  7. DoveTailZ

    DoveTailZ New Member

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I would like to know how to backup on galaxy s epic 3G.
     
  8. UrbanBounca

    UrbanBounca Rescue Squad Staff Member Rescue Squad Premium Member

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    2,461
    Likes Received:
    123
    Trophy Points:
    128
    Location:
    Virginia
    Ratings:
    +136
    You're in the wrong forum. Epic was a ROM for the D2, not a phone.
     
  9. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Um... not really any of my business and I'm only trying to help, but uh, do you really like epic? It was the first of the roms for d2 but by far from the best,.. have you tried liberty? Or cm7? Or many others that are updated constantly? Epic is abondoned. But hey I know you probably like where you are but only trying to help! Gives you complete freedom !! Good romming bro!!

    ZERO Throttle CM74D2 Nightly +!!
     
  10. droid2drummer

    droid2drummer Silver Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    2,596
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    103
    Location:
    Ga...
    Ratings:
    +10
    Btw liberty I think one of them gives you your backup assistant back if you click on it during install!

    ZERO Throttle CM74D2 Nightly +!!
     
  11. LocaButt

    LocaButt New Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Just installed this ROM and can't figure out how to get my contacts back via Backup Assistant. I can't find it for download since I'm sure it's supposed to be on the phone.
    Anyone know what I can do?

    PS Love it so far!

    Sent from my DROIDX using DroidForums
     
  12. clueless77

    clueless77 Member

    Joined:
    Sep 16, 2011
    Messages:
    853
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    18
    Location:
    North Carolina
    Ratings:
    +7
    typically on custom ROMs backup assist isnt on them, as it is a verizon thing, usually if you have synced with google logging into your google accounts your contacts will show up
     
  13. johnnyrocket

    johnnyrocket New Member

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    25
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Baltimore, MD
    Ratings:
    +0
    i cant update or connect with backup assistant anyone else having issues with their bionic and backup assistant? im totally stock...
     
Similar Threads
  1. Skidoo03
    Replies:
    0
    Views:
    1,299
  2. mouthrulez
    Replies:
    2
    Views:
    5,089
Loading...
Search tags for this page
android backup assistant plus
,
backup assistant plus sucks
,
motorola droid 2 backup assistant error
,
no data connection android backup assistant
,
reloading backup assistant on incredible2
,
running backup assiatant on droid 2
,
what good is backup assistant plus droid?
,

why does backup assistant suck