Back Space button in landscape mode

Discussion in 'HTC Rezound' started by sandro00, Nov 20, 2011.

  1. sandro00

    sandro00 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Back Space button on landscape doesn't work sometimes. anyone else? what up with that? i have to go back to portrait to get the back space to delete the letter then back to landscape to finish the sentence.
     
  2. didiwags

    didiwags Member

    Joined:
    Jul 3, 2010
    Messages:
    79
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Minnesota
    Ratings:
    +0
    I do not have that issue. Have you checked to see if there is something wrong with that spot??

    Sent from my Rezound
     
  3. jcscof

    jcscof New Member

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    I can produce the issue I think you are reporting. When in "Messages" and you begin typing a text message with the phone in the vertical position and continue typing in the same text message in the landscape mode and you attempt to backspace the text that you typed while in the vertical position I cannot remove the text. While typing in landscape mode you can in fact backspace the text you had typed while in landscape mode, however any text that was typed while in vertical mode you cannot backspace it until you return it to the vertical position.

    I have reported the issue to HTC support today 11.23.2011 and surprisingly the HTC support person was able to reproduce the same issue. HTC support then had me clear data on the application "Touch Input" and pull the battery while phone was powered on, this still did not fix the problem.

    Wait and see if software update/fix will be coming.

    Minor inconvience to say the least but still a bug. :)
     
  4. Exquissie

    Exquissie New Member

    Joined:
    Nov 29, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Yes I noticed this same thing. It's bugging me.
    Sent from my ADR6425LVW using DroidForums
     
  5. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    jscof nailed it. You can type in landscape if you start the message in landscape or go from portrait mode to landscape, then close and re-open the keyboard.
     
  6. sandro00

    sandro00 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Ok I think I figured out what is causing it. After getting a replacement rezound (I claimed it as a warrenty issue) it fixed the problem, of course bc it was new. I then started to download my old aps . As time went on the problem came back I realized it was an ap interferring . My ap was Google translate .. I unistalled it and vwala!
     
  7. ntrddragn

    ntrddragn Member

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Messages:
    856
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +6
    has anyone got a fix for this yet? i just got the rezound for my wife and was texting and noticed it. :mad: no google translate here. This phone is fresh aside from some apps update, i havent downloaded anything else.
     
  8. macpro88

    macpro88 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
    I get it now an then, close and reopen keyboard usually fixes it, or selecting a different part of the area and then going back to where the cursor was.
     
  9. MrSmith317

    MrSmith317 Moderator
    Premium Member

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    1,578
    Likes Received:
    31
    Trophy Points:
    78
    Location:
    Philadelphia
    Ratings:
    +31
    I actually switched keyboards and it seems to be the keyboard. The stock HTC keyboard, and better keyboard do it. The stock GB keyboard and go keyboard work just fine.
     
    #9 MrSmith317, Jan 5, 2012
    Last edited: Jan 5, 2012
  10. macpro88

    macpro88 Premium Member
    Premium Member

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    1,400
    Likes Received:
    83
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Ohio
    Ratings:
    +83
    been using swift key lately and haven't noticed it yet, only noticed it on stock as well, we shall see.
     
  11. cp24eva

    cp24eva Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    711
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +9
    I use swype beta and haven't noticed this either. but when I did use stock I had a few keyboard issues.
     
  12. sandro00

    sandro00 New Member

    Joined:
    Nov 20, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0
    Actually it still does it.. not an apps fa:frown:ult, this sucks :-/
     
Search tags for this page
back button doesn't work on htc rezound
,
backspace key is not in android phone
,

backspace key not working in portrait mode

,
droid razr backspace doesnt work
,
htc one m8 backspace
,
i have a galaxy s3 and my backspace doesn't work
,
keyboard on galaxy s3 backspace doesnt work
,

my backspace key doesn't work on my gs3

,

my backspace on my galaxy s3 doesn't work properly

,

why doesn't the erase button work sometimes